Elazığspor ’da transfer yasağının olmasının ardından altyapıdan profesyonel takıma futbolcu kazandırılma çalışmaları doğrultusunda genç yetenek Yusuf Ensar poyrazlıyla 2,5 yıllık sözleşme imzalandı.

Transfer tahtasının kapalı olması nedeniyle mecburen kadrosundaki genç yeteneklere yönelen, bu sayede de İzzet Topatar, Fırat Sefa Öncü, Selim Enes Özeren, Murathan Özen, Hebat Alan ve gibi önemli yetenekleri Türk futboluna kazandıran Birevim Elazığspor’da yeni bir yıldız adayı daha doğuyor…
Futbola 2013 yılında Elazığspor alt yapısında başlayan ve günümüze kadar Akademi U-14 ve U-15 liglerinin yanı sıra Elit Akademi U-16, U-17 ve U-19 liglerinde toplam 105 müsabakada forma giyen Yusuf Ensar Poyrazlı, bu maçlarda 42 kez de gol sevinci yaşadı.


Göreve başladıktan sonra alt yapı oyuncularını mercek altına alan teknik direktör Levent Eriş, bu kapsamda orta sahanın hem sağında hem de solunda görev yapabilen 17 yaşındaki genç yetenek Yusuf Ensar Poyrazlı’yı beğenerek  altyapı hocalarının da onayını aldıktan sonra profesyonel yapılmasını istedi.
Elazığspor Yönetim Kurulu, Teknik Direktör Levent Eriş’ten gelen bu talep doğrultusunda genç futbolcuyu profesyonel yaparak 2,5 yıllık sözleşme imzaladı.
Bu gelişmenin ardından Teknik Direktör Levent Eriş’in Yusuf Ensar Poyrazlı’ya Vanspor maçı kadrosuna alarak bir süre oynatacağı tahmin ediliyor.