Elazığspor’un tecrübeli savunma oyuncusu Sezgin Coşkun ve genç kaleci Ahmet Sabri Fener antrenman öncesinde gazetecilerin sorularını cevapladılar.

“İVME YAKALADIK”

Tecrübeli stoper Sezgin Coşkun, “Son üç haftada iyi futbol oynamaya başladık. Altınordu maçında çok iyi mücadele etmesek de aslında oyun olarak da birazda şanssızlığımız vardı. Ondan sonra Eskişehir, Ankaragücü ve Denizlispor maçlarında iyi futbol, iyi mücadele ile istediğimiz sonuçları aldık. Önümüzde üst sıraları ilgilendiren yani bizim Play-Off şansımızı devam ettirmek için Balıkesir maçı var. Onlarda kendi sahalarında mağlup oldular. Üst sıralardan kopmamak için kazanmak isteyeceklerdir. Ufak bir ivme yakaladık. Başımızı yukarı kaldırıp bunu devam ettirmek istiyoruz. Zorlu bir fikstüre gireceğiz, hafta içi oynayacağımız, hafta sonu oynayacağımız maçlar peş peşe oynayacağımız maçlar var. Bu maçlar ligdeki durumumuzu belirleyecek” şeklinde konuştu.

“TAKIM OLARAK BİRBİRİMİZE ÇOK YARDIM EDİYORUZ”

Coşkun, “Zaten 14 Mart’a kadar galiba milli takıma arasında kadar büyük ihtimalle belli olur bu şey. Bu dönem içinde çok iyi mücadele edip isteğimizi yerine getirmek istiyoruz. Yeni transferlerin etkisi elbette oldu. Çünkü kaliteli oyuncular katıldı ama bunun yanında gol yemek ya da gol yememek ya da gol atmak şöyle söyleyeyim sadece bireysel bir oyuncuya yüklemek ya da bölgesel yüklemek yanlış olur. Bu takım savunması takım hücumuyla da alakalı çok önemli şeyler. İkinci yarıya baktığımız zaman gerçekten takım savunmasını çok iyi yapıyoruz. Takım olarak birbirimize çok yardım ediyoruz, çok yardımcı oluyoruz saha içinde. Buda ister istemez pozisyon vermemeye ve gol yememeye de etki ediyor.” ifadelerini kullandı.

“BU SERİMİZİ DEVAM ETTİRMEK İSTİYORUZ”

Genç eldiven Ahmet Sabri Fener ise, “Üç haftadır iyi gidiyoruz, üç haftada 7 puan, bu puanların değerini anlamamız için Balıkesir deplasmanın da tekrar puan veya puanlara tabi ki puanlarla döneceğimize inanıyorum ama yenilmezsek bu serimizi devam ettirmek istiyoruz. Maçta bize fazla iş düşmedi takım savunma olarak çok iyiydi gayet. İnşallah bu önümüzdeki maçlara da yansır. Oynadığımız maçlarda elimizden gelen en iyisini yapmaya çalışıyoruz” diye konuştu.