Futbol antrenörleri gelişim seminerinin üçüncüsü 9 Ağustos’da ilimizde yapılacak.

Elâzığ TÜFAD Şube Başkanı Münir Yılmaz, konuyla ilgili yaptığı açıklamada: “UEFA Elit A,UEFA A, UEFA B, Profesyonel Kaleci Antrenörü, TFF Teknik Direktör, TFF A lisanslarına sahip antrenörlerimizin Teorik ve Uygulama içerikli gelişim seminerinin üçüncüsü 9 Ağustos pazartesi günü sabah 09:30 da Amatör Evi Konferans salonunda yapılacaktır.

Bu belgelere sahip antrenörlerimiz, (https://tufad.org.tr) kayıtlarını internet sitesinden yapabilirler.

Böylelikle UEFA lisanlı antrenörlerimize beşer kredili üç seminer yapılmış olup, toplamda 15 kredi alarak üç yıl boyunca kulüplerle sözleşme yapabilecekler. Daha öncede TFF B ve Grassroots-C belgeli Antrenörlerimiz için seminerimizi yapmıştık. O seminere de katılan antrenörlerimiz 2 yıl kulüplerle sözleşme yapabilecekler.

Bu seminerlere katılamayan antrenörler belgelerine göre 2 ya da 3 yıl çalışamayacak olup, yeni planlamayı beklemek zorunda kalacaklar.

TUFAD Elâzığ şubesi olarak daha önce yapmış olduğumuz seminer ve kurslara Elâzığ futboluna emek vermiş değerlerimizin isimlerini vermekten Son derece mutlu olmuştuk. Bu zorunlu gelişim seminerimizin imside Elazığspor eski futbolcusu milli takım forması da giymiş değerli büyüğümüz Ahmet Utkan gelişim semineri ismi olacaktır” diye konuştu.