ASKF Başkanı Gür: Stadyuma Öncülük Etmeye Hazırız

Elazığ’a Güney Çevre yolu civarında butik bir stadyum yapılması projesini ilk olarak Kanal Fırat Televizyonunda yayınlanan “Maraton” programında açıklayan ASKF Başkanı Mustafa Gür; bu projeye öncülük etmeye hazır olduklarını söyledi.

ASKF Başkanı Gür: Stadyuma Öncülük Etmeye Hazırız

Televizyonumuzu ziyaret eden Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı ve Başkan Adayı Mustafa Gür; ilk olarak Kanal Fırat Televizyonunda yayınlanan ve Kanal Fırat ve Kanal E Televizyonları Spor Koordinatörü Coşkun Kamaç’ın hazırlayıp sunduğu “Maraton” programında açıkladığı butik stat projesine öncülük etmeye hazır olduklarını belirterek, vali Çetin Oktay Kaldırım’ın da proje için kendilerine teşekkür ettiğini söyledi.

GÜR: ŞU AN ELAZIĞ’DA STADIMIZ YOK

ASKF Başkanı Mustafa Gür, “Coşkun Kamaç’ın hazırladığı “Maraton” programında açıklamıştım. Elazığ’a portatif tribünlü stat projemiz vardı. Onunla ilgili de 5 milyonluk bir bütçe gerektiğini beyan etmiştim. Buna öncülük etmeye de hazırız. Gerekli girişimlerde bulunmaya ekibimizle beraber hazırız şu anda. Çünkü Elazığ’ın şu anda buna ihtiyacı var. Stadyumun yapımına şu anda başlansa dahil en az 3 yılda bitecek. Belediyespor’umuzun, Elazığspor’umuzun oynayacağı şu an Elazığ’da stadımız yok. Amatörümüzün kullanacağı sahada oynamak zorunda kalıyorlar. Bu da hem amatör maçlarının aksamasına hem Belediyespor’un hem Elazığspor’un dışarıya karşı imajında büyük zedelenmelere neden oluyor. Bunu giderme adına ciddi şekilde bu stat projesinde ben yetkililerimizle bu konuya eğilimlerine davet ediyorum. Ben bu konuyu Sayın Valimize de aktardım. Sayın Valimizde olumlu baktı. Teşekkür etti projelere. Ben özellikle desteklerini esirgemedikleri için tüm ildeki idari amirlerimize başta Sayın Valimiz olmak üzere teşekkür ediyorum. Kanal Fırat Televizyonuna da yayın hayatınızda başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

HABER: SITKI TAŞEL

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137