Aydın: Elazığspor’da Çalışmak Benim İçin Onurdur, Şereftir

Elazığspor Teknik Direktörü Cafer Aydın, yeni sezonda da Elazığspor’da çalışmak istediğini belirterek, bordo beyazlı kulüp hangi ligde olursa olsun marka değeri vardır diye konuştu.

Aydın: Elazığspor’da Çalışmak Benim İçin Onurdur, Şereftir

Sivas Belediyespor’a 7-5 mağlup olan Elazığspor’da teknik direktör Cafer Aydın, maç sonu değerlendirmelerde bulundu.

Yeni sezonda da Elazığspor’da çalışmak istediğini belirten Aydın, yeni bir yapılanmayla öncelikli olarak kulübün transfer yasağının kaldırılması gerektiğini belirten Aydın, “Elazığspor hangi ligde olursa olsun; marka değeri vardır” diye konuştu.

AYDIN: FUTBOLCULARIMIZ ORUÇLUYDU

Teknik  Direktör Aydın, “Hakem 2. dakikada kırmızı kart gösterince iki takımın da oyuncuları zaten oruçlu. Bizim takımdakiler de oruçlu. Öncelikle tüm Elazığ halkının Kadir Gecesini ve daha sonrada Ramazan Bayramı’nın mübarek olmasını dilerim. İnşallah ülke olarak da şu sıkıntılardan kurtulup bir an önce sağlıklı bir yaşama döneriz. Ramazan mübarek ay, bol bol dua edelim. İnşallah en kısa sürede buradan kurtuluruz” ifadelerini kullandı.

AYDIN: SÜPER LİG’E ÇIKMAK İÇİN BİR PROJE GELİŞTİRİLMELİ

Cafer Aydın, “Allah kimseye düşmeyi nasip etmesin. Ben ilk defa burada yaşadım. Ama burada şu düşürdü, bu düşürdü bizde bu çok konuşulur. Bunları konuşmaktan ziyade Elazığ’ın yeri Süper Lig. Elazığ ikinci ligde oynamış, üçüncü ligde oynamış benim açımdan hiçbir fark yok. Elazığ’ın olması gereken yer Süper Lig. Burada bu yaşanan bu gelinen noktadan sonra şehrin yeni gelenlerinin sahiplenip özellikle takımın sırtında da büyük bir yük var. Bunun çözülüp yeni bire projeyle en kısa sürede Süper Lig’e çıkmak için bir proje yaratıp o proje doğrultusunda devam etmesini isterim” şeklinde konuştu.

AYDIN: ELAZIĞSPOR’DA ÇALIŞMAK BENİM İÇİN ONURDUR, ŞEREFTİR

Teknik Direktör Aydın, “Sözleşmem bitiyor. Bir daha ki sene için eğer yönetim devam ediyor mu veya yeni bir yönetim olacak mı bilmiyorum. Elazığspor’da çalışmak benim için onurdur, şereftir. İsterseniz küme düşen takımda çalışın isterseniz Süper Lig’de… Elazığ markadır, değerdir. Benim futbolculuğumda da değerdi, şimdi de değer. O değeri kaybetmemek için şehrin ileri gelenlerinin, mülki amirlerin ortak bir noktada buluşup bunu fırsata çevirip, borçları kapatıp transfer tahtasını açıp ama sadece açmamakla kalmaması lazım. Bundan sonraki yönetimin çok daha düzgün, paraların boşa harcanmadığı, nereye gittiğinin hesabının, kitabının bilindiği iyi bir yönetim oluşturup en azından bundan sonraki yıllarda Elazığspor bu kaosa, bu sıkıntıya düşmesin” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Doğru
Doğru - 3 yıl Önce

Hocamı güzel konuşmuş Evet Elazığspor bir değerdir. Ama başındaki o kadar değer değildir o yüzden Elazığspor değersizleştirilmemelidir.

Sahra
Sahra - 3 yıl Önce

Bir iskenderunlu olarak herkesin kadir gecesini kutlarım .bugün Elazığspor ligde kalmak için bir mucize olacaktı olmadı yeni sezonda inşAllah şampiyon olur .sağlıcakla kalin

Elazığsporlu
Elazığsporlu - 3 yıl Önce

Elazığsporumuz umarım eski güzel günlerine tez zamanda kavuşur..Hepimizin sahip çıkması gerekli.hocamızada düşünceleri için teşekkür ederiz.

Ünal Baydoğan
Ünal Baydoğan - 3 yıl Önce

Hocam Sana Teşekkürler. Yolun açık olsun. Vermiş olduğunuz hizmetlerden dolayı Sağol.

SIRADAKİ HABER

banner137