Aydın: İstediğimiz Sonuçlar Oldu

Elazığspor Teknik Direktörü Cafer Aydın, Kastamonuspor’un kaybetmesinin önemine değinirken, Pazar günü oynayacakları Pendikspor maçından galip ayrılmaları halinde umutlarını son haftaya taşıyacaklarını söyledi.

Aydın: İstediğimiz Sonuçlar Oldu

Elazığspor’da 7-1’lik Mamakspor galibiyetinden ziyade Kastamonuspor’un mağlubiyeti büyük sevinç doğurdu.

AYDIN: İSTEDİĞİMİZ SONUÇLAR OLDU

Elazığspor teknik direktörü Cafer Aydın da maç sonunda yaptığı değerlendirmede, “Bugün bizim galip gelmemizden çok Kastamonu’nun puan kaybetmesi bizim için çok önemliydi. İstediğimiz bir sonuç oldu. Şimdi biz Pendik ile oynayacağız. Pendik’ten alacağımız 3 puan son haftaya kadar taşıyacak bunu. Onların Pazar’la maçı var. Pazar’da zor maç. Onlarda deplasmanda oynuyor, bizde deplasmanda oynuyoruz. Biz Pendik maçından 3 puanla dönersek eğer onlar orada mağlup olursa Kastamonu son hafta Sakarya ile oynuyor, Sakarya’yı yenmek zorunda kalacaklar. Bizim için çok mutlu, güzel bir hafta oldu. Maça gelince rakip zaten bayağı bir eksikle gelmiş. Genç oyuncularla kurulu. 3 puan aldık. İyi bir oyun oldu ama dediğim gibi bizi şu anda Pazar günü oynayacağımız Pendik maçı çok önemli oldu” ifadelerini kullandı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
ersan bulut
ersan bulut - 3 yıl Önce

bi mucize olur mu acaba?

ERSAN BULUT
ERSAN BULUT - 3 yıl Önce

Elazıgda birseyi çözemedim bu akp nasıl cok oy alıyo çünkü 1.chp olması lazım okadar mühalefet ınsan varki elazıgda her seyin hep olumsuzu düşünülür devlet binlerce ev yapar yaranamaz pandemide milyarlar bagis yapar kçö işsizlik parasi esnafa destek parası vs vs yaranamaz.cok nankör insanlarız depremde olurr pandemide başka felaketlerde...RABBİM BU İNSANLARI ISLAH ETSİN

Tuğrul
Tuğrul @ERSAN BULUT - 3 yıl Önce

Ersan Bey, A Haber izlemeyi bıraktığınız zaman her şeyi çözebilirsiniz. Deneyin. Mesela, "Pandemide milyarlar bağışladı" demişsiniz. Çözememişsiniz. IMF'nin son açıkladığı raporda, Türkiye'nin salgın döneminde halkına en az yardım eden ülkeler arasında olduğu yer alıyor. Binlerce insanın veryansın ettiği bir memleket varken, gelip "Binlerce ev yaptı" demek de hiçbir şeyi çözemediğinizi gösteriyor.

ERSAN BULUT
ERSAN BULUT - 3 yıl Önce

tugrulbey tabiki bu ülkede bircok sıkınti var ama boyle bi dönemde eski turkiyeye oranla gercekten iyi durumdayiz bu arada akpye tek oy kullanmamisim a haber en sevmedigim ve kinadigim tarafli kanal tugrulbey.benim asil anlatmak istedigim nankör insanlarin her gun şükretmekten uzaklasmasi

Davut
Davut - 3 yıl Önce

Ölme eşeğim yaz gele.Pazarı alırlar,sende git hesap yap.

SIRADAKİ HABER

banner137