Spor Toto 1. Lig’de 10 Ağustos’ta başlayacak olan 2018-2019 futbol sezonu öncesi transferde hareketli günler yaşansa da Elazığspor’dan ayrılan futbolcuların sessizliği devam ediyor.

Bu süreçte kiralık 4 futbolcu takımlarına geri dönerken, 12 futbolcunun sözleşmesi sona ermiş, 7 futbolcu ise alacakları nedeniyle Türkiye Futbol Federasyonu’na başvurarak serbest kalmış ve Elazığspor’da toplamda 23 futbolcu takımdan ayrılmıştı.

Elazığspor’da takımdan ayrılan futbolculardan sadece Alpaslan Öztürk, Spor Toto Süper Lig takımlarından Göztepe’ye transfer olurken, Kaptan Mehmet Yiğit ise sözleşmesini feshetmesine rağmen yeniden anlaşma sağladı.

Başkan Adayı Hacı Murat Yümlü’nün temas halinde olduğu Emre Öztürk, Ahmet Sabri Fener ve Lamine Diarra’nın da geri dönmesi bekleniyor.

Giresunspor ile prensip anlaşması sağlamasına rağmen henüz resmi sözleşme imzalamayan Muhammed İldiz ve takımdan ayrılan geriye kalan diğer isimlerin, bonservisleri ellerinde olmasına rağmen hiçbir takımla anlaşma masasına oturmadılar.