Sezon öncesi 2. Etap kamp çalışmalarında Erzurum Palandöken’de hazırlıklarını sürdüren Birevim Elazığspor, ilk hazırlık maçını Salı günü yapacak.

Bordo beyazlı ekibimiz bu kapsamda, spor toto 1. Ligin iddialı takımlarından Giresunspor’la karşı karşıya gelecek.

Geçtiğimiz sezon B.Elazığspor’la birlikte kümede kalma savaşı veren ve Erkan Sözeri’yi teknik direktörlüğe getirdikten sonra ligde kalmayı başaran Giresunspor, bu sezonki iddialı kadrosuyla şampiyonluğu hedefliyor.

Yeni sezon öncesi hazırlıklarını Erzurum Palandöken’de sürdüren Birevim Elazığspor, 2.Etap Kamp çalışmaları kapsamında İlk hazırlık maçında yarın Saat: 17.00’de Spor Toto 1. Lig Takımları’ndan Giresunspor ile karşı karşıya gelecek.

Saat 17.00’de Yüksek İrtifa Kamp Merkezi Sahası’nda Spor Toto 1. Ligin favori takımlarından Giresunspor’la ilk hazırlık maçını oynayacak olan bordo beyazlı ekibimizin performansı da şimdiden merak ediliyor.

Çalışmalar doğrultusunda 5 hazırlık maçı oynamayı planlayan Bordo-Beyazlı Temsilcimiz, kamp programı doğrultusunda Giresunspor’la oynanacak ilk hazırlık maçında Teknik Direktör Sefer Yılmaz’ın son durumlarını görmek için Erzurum’a götürdüğü altyapıdan birçok oyuncuya forma şansı vermesi bekleniyor.

Bordo-Beyazlılar Erzurum’daki 2. Hazırlık Maçında ise Malatya Yeşilyurtspor ile karşı karşıya gelecek.