Bakırköy’den Elazığ’a Yardım Eli

Bakırköy Belediyesi’ Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü öncülüğünde İstanbul Amatör Spor Kulüpleri ve iş adamlarının destekleriyle alınan spor ve giyecek malzemeleri, Elazığ ASKF öncülüğünde depremden mağdur olan kulüp ve sporculara dağıtıldı.

Bakırköy’den Elazığ’a Yardım Eli

İlimizde 24 Ocak günü 6.8 şiddetinde meydana gelen depremin ardından yardım ve destekler devam ediyor.

Bu desteklerden biri de İstanbul Bakırköy Belediyesi kültür ve sosyal işler müdürlüğü öncülüğünde gerçekleşti.

Bakırköy Belediyesi Kültür Ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün öncülüğünde İstanbul’daki Amatör spor kulüpleri ile, işadamlarının katkılarıyla alınan spor ve giyecek malzemeleri ilimize getirilerek Elazığ Amatör spor kulüpleri federasyonu yetkililerine teslim edildi.

Elazığ ASKF yetkilileri de depremden etkilenen kulüp yetkilileri ve sporcuları Amatör evine davet ederek, gelen malzemeleri kendilerine armağan etti.

GÜR: ÇOK GÜZEL BİR DUYGU YAŞADIK BİZ BURADA

Elazığ ASKF Başkanı Mustafa Gür, “Bakırköy’den Elazığ Amatör Spor Kulüpleri Federasyonumuz bünyesinde bulunan spor kulüplerimizin hem de mağdur olan özellikle sporcu kardeşlerimize yönelik bir malzeme yardımları oldu. Öncelikle ben bu malzeme yardımından dolayı şahsım, yönetim kurulum, spor taban birlik başkanlarımız adına, spor kulüplerimiz adına ben sonsuz şükranlarımı arz ediyorum. Düşünün İstanbul’dan buraya bir kucak eli açılıyor ve spor, kardeşlik, dostluk manasının ön plana çıktığı çok güzel bir duygu yaşadık biz burada” ifadelerini kullandı.

YILMAZ: GEREKLİ MİSAFİRPERVERLİĞİ KENDİLERİNE GÖSTERECEĞİZ

TÜFAD Elazığ Şube Başkanı Münir Yılmaz, “Bakırköy Belediyesi ve spor taban birliklerine İstanbul’daki arkadaşlarımıza malzemelerden dolayı çok teşekkür ediyorum. Eksik olmasınlar. Buraya kadar geldiler. Başımızın üzerinde yerleri var. Gerekli misafirperverliği kendilerine göstereceğiz. Çok teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

ERYILMAZ: BURADA OLMAK BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ

Bakırköy Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Yetkilisi Halit Eryılmaz, “Biz bu organizasyonu Bakırköy’deki amatör spor kulüpleriyle beraber yaptık. Ayrıca Belediye Başkanımız Bülent Kerimoğlu’nun da çok çok selamlarını iletiyorum. Tabi biz çok mutluyuz burada depremzede kardeşlerimize destek olmak, yanlarında olmak, en azından manen burada olmak bizim için çok önemli. Sayın başkanımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137