Bölgesel Amatör Lig’de ilk haftası geride kalan sezonun klasman grubu maç programı belli oldu.

9 Haziran’da start alan ilk hafta maçları sonunda 4. Bölgede 6. Grupta yer alan temsilcimiz Mediline Hospital Fırat Üniversitesi futbol takımı, 3-0 kazandığı Erzincan Ulalarspor maçının ardından liderlik koltuğuna oturmuştu.

2. hafta programında maçı bulunmayan bordo beyazlı ekibimizin kalan maç programı da belli oldu.

Buna göre 3. Haftada ilimizde 16 Haziran Çarşamba günü Doğukent stadyumunda saat 17:00’de Bingöl Karlıova Yıldırımspor’u konuk edecek olan bordo beyazlı takımımız, bu maçla birlikte ilk yarı maçlarını tamamlamış olacak.

2. yarının ilk maçı olan 4. Haftada  20 Haziran Pazar günü yine Doğukent stadyumunda saat 17:00’de Erzincan Ulalarspor’u konuk edecek olan Mediline Hospital Fırat Üniversitesi, böylece iç saha maçlarını tamamlamış olacak.

3 takımın bulunduğu 6. Grupta temsilcimiz Mediline Hospital Fırat Üniversitesi, 23 Haziran’da oynanacak olan 5. Haftayı maç yapmadan “bay” olarak geçirecek.

Bölgesel amatör ligde klasman grubu maçlarının son hafta karşılaşmaları, 27 Haziran’da oynanacak olan karşılaşmalarla tamamlanacak.

Son hafta öncesinde grup birincisinin büyük ölçüde belli olacağı 6. Grupta temsilcimiz, Bingöl Karlıova Yıldırımspor’la 27 Haziran Pazar günü saat 17:00’de deplasmanda karşılaşacak ve bu karşılaşmanın ardından 4. Bölge 6. Grup birincisi belli olacak…