Elazığ Baro Başkanı Mustafa Yentür, zor günler geçiren Elazığspor için basın toplantısı düzenledi.

Elazığ Adliyesi’nde düzenlenen toplantıda açıklamalarda bulunan Başkan Yentür, arzu edildiği taktirde Elazığspor’a Elazığ Barosu olarak hukuki yardımda bulunmaya hazır olduklarını belirtti.

YENTÜR: KAPANMA ÇÖZÜM DEĞİLDİR

Elazığ Baro Başkanı Mustafa Yentür, “52. yılına girdiğimiz koca çınarımız, şehrimizin büyük markası olan Elazığspor’umuz maalesef zor günler geçirmektedir. Kapanmanın eşiğine gelen, çözüm önerilerinin sonuç elde edemediği bu zor dönemde, Elazığ Barosu olarak hukuki anlamda her konuda kulübümüzün yanında olduğumuzu Elazığlıların bilmesini istiyoruz. Kapanma çözüm değildir. Şehrin paydaşlarıyla her türlü lobi faaliyetinde katkı sunmaya hazırız”dedi.

YENTÜR: ELAZIĞSPOR’U AYAKTA TUTMAMIZ GEREKİR

Başkan Yentür, “Ortak paydaşımız olan Elazığspor’un siyasete alet edilmeden, herkesin elini taşın altına koyarak Elazığspor’u ayakta tutmamız gerekir. Elazığspor’da ciddi bir tüzük eksikliğinin olduğunu öğrenmiş bulunmaktayız. Bu konuda bütün çalışmalara Elazığ Barosu olarak katılmaya hazır olduğumuzun bilinmesini istiyoruz. Arzu edildiği taktirde Elazığspor’umuzun bütün dosyalarını bilabedel olarak Elazığ Barosu olarak hukuki yardımda bulunmaya hazırız”diye kaydetti.

HABER: KEVSER ÖZ