Başkan Adayı Yümlü; “Elazığspor Camiasını Kucaklayacağız”

Elazığspor Başkan Adayı Hacı Murat Yümlü, başkan seçilmesi halinde takımın başına sportif direktör getirecek.

Başkan Adayı Yümlü; “Elazığspor Camiasını Kucaklayacağız”

Elazığspor’da yeni sezonda sportif direktör kavramının yeniden hayata geçirilmesi bekleniyor.

Son yıllarda gelişen futbol endüstrisinin olmazsa olmazları arasında bulunan ve birçok profesyonel kulüplerde uygulanan sportif direktör görevinin bu sezonda Elazığspor’da da uygulanması bekleniyor.

Elazığspor başkanlığına aday olan ve şu ana kadar bazı ödemeleri gerçekleştirerek, Kongre öncesinde kulübe sahip çıkan Hacı Murat Yümlü’nün takımın başına sportif direktör getirmek için düğmeye bastığı öğrenildi.

İç transferde Mehmet Yiğit ile anlaşıp takımda kalmasını sağlayan Yümlü’nün yönetiminde yer alan kurmaylarıyla bu konuyu konuştuğu ve bazı isimleri gündemlerine aldığı bildirildi.

Teknik Direktör konusunda Orhan Kaynak isminde karar kılan ve ön protokol yapan Yümlü’nün, takımın başına getirmeyi düşündüğü sportif direktörün teknik direktörle uyumlu çalışmasını sağlamak istediği öğrenilirken, yine transfer çalışmaları ile birlikte kulübün idari yapısının da sportif direktöre bağlı olacağı öğrenildi.

Spor servisimizin edindiği bilgilere göre Sportif Direktörün Elazığ’dan olacağı ve Yümlü’nün yönetim listesinde bulunan bazı isimlerin görüşmelere başladığı öğrenildi.

Güncelleme Tarihi: 17 Haziran 2018, 14:28

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137