Elazığspor’la ilgili son dönemde yaşanan gelişmelerle ilgili Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan açıklamalarda bulundu.

 

“KONULARIN İFŞA EDİLMESİ DOĞRU DEĞİL”

Başkan Alan, Elazığspor’la ilgili polemiklerin olduğunu belirterek, “Maalesef Elazığspor ’la ilgili bir polemikler oldu, bizi Elazığ Ticaret ve Sanayi odası olarak üzdü, yani bu tür polemiklere girilmesi bu tür konuların konuşulması ifşa edilmesi doğru değil. Neticede burada her tarafta zarar görür, Elazığspor bizim için bir değerdir yani ben türbine oynayayım diye taraftara hoş görüneyim diyede bunu söylemiyorum, yani bu Elazığ taraftarlarıda beni tanır Elazığlı hemşerilerimde beni tanır.
Elâzığ’da bir lüksümüzde yok yani bir 15 günde bir Elâzığ’da bir maç oynandığı zaman bir hafta deplasmanda bir hafta içeride bu bizi mutlu ediyor bizi heyecanlandırıyor” dedi.

 

“HER ZAMAN ELAZIĞSPOR’UN YANINDA OLACAĞIZ”

Başkan İdris Alan, “Yani burada ‘Ben değil biz dememiz lazım’ Elazığsporu bir yerlere getirmemiz lazım bugün Malatyaspor gelebilecek en güzel yerlere geldi, bizimde aramızda tatlı bir rekabet var bunu gündeme taşımamız lazım. Elazığ Belediyesi, Ticaret Odası, Sayın Milletvekillerim zaten bizi en büyük sevindiren konulardan biriside sayın gelen Valimizin iyi bir futbolcu olduğu. Futbolu da çok seviyor zaten. Trabzon’da iş Trabzonspor olunca hayat duruyor. İnşallah Elazığ’da iş Elazığspor olunca hayat dursun. Bizim yapmamız gereken neyse bizim her zaman Elazığspor ’un yanında olacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın bugünde duyduğum kadarıyla zaten ‘Sayın Karahan Çelik başkanımda bizi aradı Hazar dağlı kavşağı vakıf bank şubesi önünde bir organizasyon yaptılar Elazığ’a 1 milyon yatırıyorum kampanyası başlattılar. Bizde Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası olarak bizde tüm üyelerimize mesaj çekeceğiz bizde bir hesap numarası açacağız inşallah “ben şahsım olarak şu an 1000 TL’den başladığımdan dolayı ben şahsım olarak 1000 TL’yi ödüyorum.  İnşallah bu kampanyayı bu kartopunu gibi büyütür çığ yaparız” dedi.

 

“MENFAATLER İÇİN ELAZIĞSPOR KULLANILMASIN”
Elazığspor’un kendi menfaatleri dışında kullanılmaması gerektiğini vurgulayan Başkan İdris Alan, “Elazığspor’u hak ettiği yere getiririz neticede bu yönetimdeki arkadaşlarda yönetimi aldığı zaman bir şekilde Elazığspor’un kümeye düşeceğini herkes bekliyordu bende dâhil olmak üzere ama bunlar ellerini değil gönüllerini taşın altına koydular ciddi bir şekilde mücadele ettiler. Bu yokluktan dolayı Elazığspor’un puanı da silindi, puanın silinmesine rağmen Elazığ ligini güzel bir şekilde bitirdi. Yani bu ekibin dağılmaması lazım bu ekibe güzel bir takviyeyle Elazığspor şampiyon olur. Lütfen ben Elazığ’dan istirham ediyorum, Elazığlı yöneticilerden istirham ediyorum. Kendi menfaatleri ve kendi çıkarları için Elazığspor’u kullanmasınlar! Elazığspor bizim ortak değerimizdir, Elazığspor bizim olmazsa olmazımızdır. Bizim her zaman Elazığspor’un yanında olacağımızdan da kimsenin şüphesi olmasın” ifadelerini kullandı.