Tetiş Yapı Elazığspor’da Kulüp Başkanı Sedat Karataş, Teknik Sorumlu Muammer Sürmeli, futbolcular Kaptan Mehmet Yiğit ve Ahmet Sabri Fener, Elazığ Lisesi’nde düzenlenen panelde öğrencilerle bir araya geldiler.

“SPOR SEVGİSİ BİZİ HOŞ GÖRÜYE YAKLAŞTIRIYOR”

Moderatörlüğünü Elazığ Lisesi Edebiyat Öğretmeni Ahmet Kızılkaya’nın yaptığı Panel öncesi söz alan Elazığ Lisesi Müdürü Tuncay Çolak, “Davetimizi kırmayarak bizi onurlandıran Elazığspor başkanımıza, teknik heyetimize, futbolcularımıza kurumum adına şükranlarımızı sunuyorum, hepsine hoş geldiniz diyorum. Elazığ Lisesi oalrak bizler sporu, sporcuları seven, ayrıca sevginin dışında hakikatten o ortamlarda olmayı hisseden bir okuluz. Ve bu okul içerisinde de futbolumuzun sevgisi bizi şiddetten, nefretten uzaklaştırdığını, hoş görüye yaklaştırdığını biliyoruz” ifadelerini kullandı.

“ELAZIĞ LİSESİ’NDE ÖĞRETİM GÖRMENİN AYRICALIĞINI YAŞIYORSUNUZ”

Panelde ilk olarak konuşan Tetiş Yapı Elazığspor Kulüp Başkanı Sedat Karataş, “1988-1989 Elazığ Lisesi mezunu olan bir ağabeyiniz olarak da böylesine güzel bir liseden mezun olduğum içinde gurur duyuyorum kendimle. Sizlerde böylesine 127 yıllık Elazığ’ın en eski liselerinden biri olan Elazığ Lisesi’nde öğretim görmenin ayrıcalığını yaşıyorsunuz. Çok değerler yetiştirdi Elazığ Lisesi çok değerli hocalarımız vardı, çok değerli bürokratlar yetiştirdi. Rahmetli Yıldırım Koparan hocamız vardı, Mehmet Gül hocamız vardı, Allah rahmet eylesin. Yaşayanlara da sağlıklı ömürler versin. Çok değerli nesiller yetiştirdiler, burada olmaktan dolayı çok mutluyum, heyecanlıyım. Sizlerin yaşındayken bu koridorlarda gezen, koşan hocalarımızı gördüğümüz zaman önümüzü ilikleyen gençlerdik” şeklinde konuştu.

“KENDİNİZE BİR HEDEF KOYUN”

Elazığspor Teknik Sorumlusu Muammer Sürmeli ise, “Bizi buraya davet ettiğiniz için sizlere, diğer hocalarıma çok teşekkür ediyorum. Bende arkadaşlarıma öğrencilik yaşantısında ve bundan sonraki hayatlarında başarı diliyorum. Lütfen kendinize bir hedef koyun, o hedefleri başaracağınıza inanıyorum. Çünkü zaman çok çabuk akıp gidiyor. Bu zamanlara geri dönme ihtimaliniz yok, keşke bende dönebilsem, sizin yerinizde olabilsem diye düşünüyorum” dedi.

“GÜZEL BİR EĞİTİM ÖĞRETİM SEZONU YAŞAMANIZ DİLEĞİYLE”

Elazığspor Kulübü Genel Müdürü Akif Kıraç ise, “Daha güzel, daha başarılı güzel bir eğitim öğretim sezonunun geçtiği yıllar yaşamanız dileğiyle. Bizi buraya davet ettiğiniz için çok teşekkür ederiz” diyte konuştu.

“BURADA OLMAKTAN MUTLUYUM”

Elazığspor Takım Kaptanı Mehmet Yiğit ise, “Hocamın dediği gibi bende burada olmaktan mutluyum. Öğrencilik hayatınızda sizlere başarılar diliyorum. İnşallah Vatanına, Milletine, Bayrağına iyi yetişmiş insanlar olarak sizleri de aramızda görürüz diye düşünüyorum” diye kaydetti.

“OKUL HAYATINIZ BOYUNCA DA BAŞARILAR DİLİYORUM”

Son olarak konuşan Ahmet Sabri Fener’de, “Bizi buraya davet eden okul müdürümüze, öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz. Ayrıca okul takımınız belli bir yerlere gelmiş onları da tebrik ediyorum. Okul hayatınız boyunca da başarılar diliyorum, Allah yardımcınız olsun” ifadelerini kullandı.

Daha sonra ise öğrenciler merak ettikleri konularda panelistlere çeşitli sorular yönelttiler.

Panelin son bölümünde okul yönetimi tarafından panelistlere plaket takdim edildi.

Daha sonra ise okul bahçesinde panelistlerle bir araya gelen öğrenciler hem öz çekim yaptılar hem de formalarına imza attırdılar.

Program, Panelistelere verilen hediyelerle sona erdi.