Birevim Elazığspor Kulübnü Başkanı Selçuk Öztürk ve beraberindeki heyet teşekkür ziyaretlerinde bulundular.

Kulüp Başkanı Selçuk Öztürk’e, İkinci Başkanı Ramazan Yerlikaya, Futbol Şube Sorumlusu Zafer Yetiş ile İdari ve Mali İşler Sorumlusu Selami Öztürk eşlik etti.

Başkan Öztürk ve beraberindekiler AK Parti Elazığ İl Başkanı Ramazan Gürgöze ve Millietçi Hareket Partisi İl Başkanı Semih Işıkver’i ziyaret ettiler.

ÖZTÜRK: YÖNETİM KURULUMUZLA BİRLİKTE BİZLERDE TEŞEKKÜR ZİYARETLERİNDE BULUNUYORUZ

Belediye Başkanımız Şahin Şerifoğulları’nın başlatmış olduğu #TamZamanıŞimdi kampanyasına verdikleri destekten dolayı AK Parti ve MHP İl teşkilatlarına teşekkür eden Başkan Selçuk Öztürk, “Belediye Başkanımız Sayın Şahin Şerifoğulları’nın başlattığı #TamZamanıŞimdi kampanyamız yoğun bir şekilde devam ediyor. Kampanyamıza destek her geçen gün artıyor. Bu kampanya ile birlikte şehrimizde çok güzel bir hava oluştu. Yönetim Kurulumuzla birlikte bizlerde teşekkür ziyaretlerinde bulunuyoruz. Bu kapsamda bugün AK Parti ve MHP İl teşkilatlarımızı ziyaret ettik. Kampanyamıza verdikleri destekten dolayı AK Parti İl Başkanımız Sayın Ramazan Gürgöze ve MHP Elazığ İl Başkanı Semih Işıkver’e teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.