Başkan Yumakgil, Vali ve Belediye Başkanı İle Sorunları Konuşacak

Elazığspor Kulüp Başkanı İrfan Yumakgil, maddi sıkıntılar içinde bulunan Elazığspor için Vali Çetin Oktay Kaldırım ve Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz ile bir görüşme yapmayı planlıyor.

Başkan Yumakgil, Vali ve Belediye Başkanı İle Sorunları Konuşacak

Tetiş Yapı Elazığpsor’da sıkıntılı süreç devam ediyor.

Maddi sorunların yanı sıra Lig’de de kötü günler yaşayan bordo-beyazlı kulüpte sıkıntıların aşılması için kulüp Başkanı İrfan Yumakgil’in bazı görüşmeler yapacağı öğrenildi.

Geçtiğimiz günlerde kulüp tesisleri ve stadyumun elektriklerinin yeniden kesilmesi üzerine tekrar bu konuyla gündeme gelen bordo-beyazlı kulüpte Gençlerbirliği maçı öncesinde ağızları bıçak açmazken, Başkan Yumakgil’in Vali Çetin Oktay Kaldırım ve Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz ile bir görüşme yapmak için girişimlerde bulunduğu öğrenildi.

Başkan İrfan Yumakgil’in Vali ve Belediye Başkanına randevu talebini ilettiği öğrenilirken, görüşmenin ne zaman gerçekleşeceği hakkında ise herhangi bir bilgi paylaşılmadı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
mestan
mestan - 6 yıl Önce

Yumakgil in yönetimde olmasının hiç bir anlamı yok, yönetime gerek de yok nasıl olsa Belediye ve vekiller Elazığspor'u kapatmaya niyetliler

elazığlı
elazığlı - 6 yıl Önce

bu takıma kim sebep olmuşsa Allah belasını versin çaga çolugunda çıksın inşaAllah yeterdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Cebrail YILDIRIM
Cebrail YILDIRIM - 6 yıl Önce

Transfer tahtası açılmadı ulusal lisans tehlikede elektrik borçları ödenmiyor fifa dosyalarının akıbeti belli değil bu sorunlar çözülmedi yada çözülmek istenmedi ve halen toplantı yapmayı planlıyorlar pes doğrusu...

SIRADAKİ HABER

banner137