Baskil Stadyumu Aydınlanacak

Baskil Sentetik Çim Sahanın soyunma odaları, tribün ışıklandırması ve çevre düzenlemesi için Temmuz ayının sonunda bir aksilik yaşanmazsa yer teslimi yapılacak.

Baskil Stadyumu Aydınlanacak

Baskil Sentetik Çim Saha, soyunma odaları ve ışıklandırmaya kavuşacak. Uzun bir süredir sahaya soyunma odaları ve tribün ışıklandırması isteyen Baskilliler, yeni sezonda yenilecek olan sahayla isteklerine kavuşacak.

Uzun yıllardır ilimiz amatörüne hizmet eden Baskil ilçe stadının tribün ve ışıklandırmasının olmamasından dolayı Baskil Şafakspor, hem maçlarını, hemde antrenmanlarını zorluklar altında gerçekleştiriyordu. Tribün ve soyunma odası ihtiyaç olduğundan yaz ayında ihalesi yapılacak olan tribün, soyunma odası, ışıklandırma ve çevre düzenlemesi çalışmaları için Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren, çalışmaları yerinde inceledi.

2020-2021 FUTBOL SEZONUNA YETİŞMESİ HEDEFLENİYOR

Baskil Sentetik Çim Sahanın soyunma odaları, tribün ışıklandırması ve çevre düzenlemesi için Temmuz ayının sonunda bir aksilik yaşanmazsa yer teslimi yapılacak. İhalenin ardından Eylül ayında da teslim edilmesi planlanan sahanın çalışmalarının 2020-2021 Futbol Sezonuna yetişmesi hedefleniyor.

EREN, EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR ETTİ

İl Müdürü Eren incelemelerin ardından yaptığı açıklamada, “Geleceğimizin teminatı olan Gençlerimizin bilişsel, sosyal ve fiziksel gelişimlerini desteklemek için çalışmalarımıza büyük bir gayretle devam ediyoruz. Bugün yaz aylarında ihalesi yapılacak olan Baskil ilçe stadyumunun, soyunma odaları, tribün, ışıklandırma ve çevre düzenlemesi çalışmalarını yerinde inceledik. İlçemiz, gençlerin rahatça çalışabileceği modern bir sahaya kavuşacaktır.  Ödeneğin çıkmasında ve tesisin yapılmasında desteklerini esirgemeyen İlimiz milletvekillerine, Cumhurbaşkanı Yardımcımız Sayın Fuat Oktay’ın Özel Kalemi Elazığlı Hemşerimiz Tuncay Akkoyun’a ve belediye başkanımıza teşekkür ediyorum.” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
SİVRİCELİ
SİVRİCELİ - 4 yıl Önce

Allah için bir tanede Sivriceye yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137