Türkiye Futbol Federasyonu'nun devam etmeme yönünde karar verdiği TFF 3. Lig'de mücadele eden Elazığ Belediyespor, gözünü yeni sezona çevirdi.

Kulüp 2. Başkanı İbrahim Halil Bayrak, “yeni sezonda daha iyi bir Elazığ Belediyespor izlettireceğimizden kimsenin şüphesi olmasın" diyerek, Altyapıya ve Elazığlı gençlere önem vereceklerini söyledi

BAYRAK: ÇALIŞMA PROGRAMIMIZI OLUŞTURACAĞIZ

Türkiye Futbol Federasyonu'nun kulüplerin ortak sesine kulak vermesinin sevindirici olduğuna dikkat çeken Bayrak, "Biz Elazığ Belediyespor olarak pandemi sürecine girmeden önce ligde rahat bir konumdaydık. Her ne kadar hedeflerimizle örtüşmeyen bir sezon olsa da, pozisyonumuz küme düşme hattına bir hayli mesafeliydi. Pandemi süreci tüm insanlık adına kötü oldu. Allah'ın hikmetinden sual olunmaz, inşallah el birliğiyle bu günlerde geride kalır. Türkiye Futbol Federasyonu da 18 Temmuz'da başlatmayı planlamıştı liglerin kalan bölüm maçlarını ama, çok yerinde bir kararla vazgeçti bu düşünceden... Liglerin tescil kararının ardından yeni sezon takvimiyle birlikte biz de çalışma programımızı oluşturacağız" ifadelerini kullandı.

BAYRAK: DAHA İYİ BİR ELAZIĞ BELEDİYESPOR İZLETTİRECEĞİMİZDEN KİMSENİN ŞÜPHESİ OLMASIN

Elazığ Belediyespor'un yeni sezon planlaması hakkında da değerlendirmeler yapan Bayrak, "Ders çıkaracağımız bir sezonu tamamlamış olduk TFF'nin kararıyla. Sezon başı koyduğumuz hedeflerin uzağında kaldık maalesef ki. Tabi bunda yaşanan Elazığ depreminin payı da yüksek. Geçmişle kalmamak lazım, hayat bir şekilde devam ediyor sonuçta. Yeni sezon kamp programlarımızı belirleyip, genç ve dinamik bir kadro kuracağız yeni sezonda. Altyapımıza, Elazığ gençliğine ağırlık vereceğiz. Sadece Elazığ gençliği de değil, bölgemizde yetenekli futbolcu kardeşlerimize bünyemize katacağız. Nokta transferlerimiz de olacak. Kendi özümüzle yeni sezonda mücadelenin içinde olacağız. Türk futbolunun borçsuz sayılı kulüpleri arasındayız herkesin bildiği üzere… Biz başkanımız Ahmet Toprak'ın öncülüğünde Elazığ futbolunu daha ileriye taşımak adına mücadelenin içinde olacağız. Daha iyi bir Elazığ Belediyespor izlettireceğimizden kimsenin şüphesi olmasın" dedi.