B.Elazığspor’da Kaleci Antrenörlüğüne Besim Koçal Getirildi

Birevim Elazığspor’da bir süredir eksik olan Kaleci Antrenörlüğü görevine Besim Koçal getirildi.

B.Elazığspor’da Kaleci Antrenörlüğüne Besim Koçal Getirildi

Kaleci Antrenörü arayışlarını sonlandıran Birevim Elazığspor, Besim Koçal ile sözleşme imzaladı. Birevim Elazığspor’da Teknik Direktör Sefer Yılmaz’ın ekibi netleşti.
Yeni sezon öncesinde Elazığspor ile yeniden anlaşma sağlayan Teknik Direktör Sefer Yılmaz’ın ekibinde yaşanan Kaleci Antrenörü eksikliği nedeniyle görüşmelerini sonlandıran Bordo-Beyazlı ekibimiz, deneyimli isim Besim Koçal ile anlaşma sağladı.
Sportif Direktör Mustafa Aksu’nun girişimleri neticesinde anlaşma sağlanan ve Elazığspor’un kamp yaptığı Erzurum’a gelen Kaleci Antrenörü Besim Koçal’ın, yapılan görüşme sonrasında sözleşme imzalayarak antrenmanlara başladığı öğrenildi.

Bu görevlendirme ile birlikte Teknik Direktör Sefer Yılmaz’ın teknik ekibi de netleşmiş oldu.


Buna göre Yardımcı Antrenörler Nihat Emre Numanbayraktaroğlu, Kadir Kureş ve Kaleci Antrenörü Besim Koçal’ın yanı sıra Şükrü Ongan da Teknik Direktör Sefer Yılmaz’ın ekibinde görev yapacak.
Artvin Hopaspor’da gençlik gelişim sorumlusu olarak başladığı teknik adamlığa sırasıyla Pazarspor, Çaykur Rizespor, Darıca Gençlerbirliği, Pazarspor, Arhavispor, Çaykur Rizespor, Tavşanlı Linyitspor, Hacettepe, İnegölspor, Eyüpspor, Ofspor, Karacabey Belediyespor, Bayburt İl özel idarespor ve son olarak da Yeni Orduspor gibi çeşitli takımlarda kaleci antrenörü olarak çalışan ve bu konuda önemli deneyime sahip olan Besim Koçal, sezon sonuna kadar Birevim Elazığspor’da görev yapacak.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137