Ziraat Türkiye Kupası 2. Turu’nda deplasmanda karşılaştığı Malatya Yeşilyurt Belediyespor’u 5-0 mağlup ederek tur atlayan Kırmızı – Lacivertli Temsilcimiz Elazığ Belediyespor’da rota yeniden lige çevirdi.

Malatya dönüşü Elazığ’da iki antrenman yapma fırsatı bulan Kırmızı – Lacivertli ekibimiz, cumartesi günü 08.00’de kendi özel otobüsüyle Hatay’a hareket edecek.

Hatay’da İskenderun Anemon Otel’e yerleşecek Kırmızı – Lacivertliler, son bir ter antrenmanının ardından kampa girerek maç saatini beklemeye başlayacak.

MHK’dan yapılan atamaya göre, Pazar günü saat 16.00’da Payas İlçe Stadı’nda oynanacak olan Payasspor – Elazığspor maçını İzmir Bölgesi Klasman Hakemi Reşat Onur Coşkunses yönetecek.

Coşkunses’in yardımcılıklarını İzmir Bölgesi’nden Kürşathan Akın ile Denizcan Şahin yapacaklar. Müsabakada 4. hakem olarak ise yine İzmir Bölgesi’nden Berk Çekal görev üstlenecek.

Ligde şu ana kadar 2, Ziraat Türkiye Kupası’nda ise 1 maça çıkan Hatay temsilcisi Payasspor tüm maçlarını kaybetti. Kırmızı – Lacivertli ekibimiz ise ilk hafta Ağrı 1970 Spor karşısında alınan beraberliğin ardından 2. haftayı fikstür gereği bay olarak geçmiş ve Ziraat Türkiye Kupası’nda Malatya Yeşilyurt Belediyespor’u 5-0 yenmişti.

15 Eylül Pazar günü saat 16.00’da Payas İlçe Stadı’nda oynanacak olan maça kupada tur atlamanın moraliyle çıkacak olan temsilcimizde hedef sahadan puan veya puanlarla ayrılmak…