Berkehan Biçer U-18 Milli Takımına Davet Edildi

U-18 milli takımımızın, 22-30 Haziran tarihleri arasında İspanya'da katılacağı Tarragona 2018 Akdeniz oyunları aday kadrosu açıklandı. Milli Takım kadrosuna Altınordu forması giyen Elazığlı futbolcu Berkehan biçer de davet edildi.

Berkehan Biçer U-18 Milli Takımına Davet Edildi

Elazığspor altyapısında yetişen, Altınordu’da forma giyen Berkehan Biçer, U-18 Milli Takımımızın Akdeniz Oyunları kadrosuna davet edildi.

22-30 Haziran tarihleri arasında İspanya'da oynanacak olan Akdeniz Oyunlarına davet edilen futbolcular, 16 Haziran 2018 Cumartesi günü saat 12.00'de Türkiye Futbol Federasyonu Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde toplanacaklar.

Şu ana kadar 4 kez U-17, 2 kez de U-18 Milli Takım forması giyen Berkehan Biçer için Akdeniz Oyunları da önemli bir fırsat olacak.

18 yaşına giren ve profesyonel futbol yaşantısına merhaba demek isteyen başarılı futbolcu, önemli scoutların izleyeceği turnuvada kendisini gösterme fırsatını da bulacak.

U-18 Milli Takımımız İspanya’da düzenlenecek olan Akdeniz Oyunları’nda; 22 Haziran’da Fransa, 24 Haziran’da Yunanistan ve 26 Haziran’da ise Bosna Hersek U-18 Milli takımlarıyla karşı karşıya gelecek.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137