Şampiyonlar Ligi'nde bu akşam temsilcimiz Beşiktaş, gruptaki dördüncü maçına çıkıyor. Siyah beyazlı takım bu maçtan da galibiyet ile ayrılması durumunda gruptan çıkmayı garantileyecek. Daha önce oynadığı 3 maçı da kazanarak tarih yazan temsilcimiz de tek hedef galibiyet. Maç öncesi ''Beşiktaş Monaco maçı hangi kanalda'' ve ''Beşiktaş Monaco saat kaçta'' sorularının cevabı merak konusu oldu. Peki Beşiktaş Monaco maçı hangi kanalda ve saat kaçta yayınlanacak? İşte Şenol Güneş ve öğrencilerinin zorlu sınavının yayınlanacağı kanal ve diğer tüm ayrıntılar...

BEŞİKTAŞ MONACO MAÇI HANGİ KANALDA SAAT KAÇTA?

Daha önce grupta oynadığı üç maçı da müthiş bir performansla kazanan Beşiktaş, kendi sahasında Fransız ekibi Monaco ile karşılaşıyor. Beşiktaş Monaco maçının başlama saati 20:00 olarak belirlendi. Mücadele ise Tivibu Spor 2 kanalından canlı olarak ekranlara gelecek.

BEŞİKTAŞ MONACO MAÇI MUHTEMEL 11'LER

Beşiktaş: Fabri, Gökhan, Pepe, Tosic, Adriano, Atiba, Tolgay, Quaresma, Babel, Talisca, Cenk Tosun

Monaco: Subasic, Toure, Glik, Jemerson, Sidibe, Tiemelens, Moutinho, Fabinho, Lemar, Keita Balde, Falcao

CANER ERKİN KADRODA YOK

Monaco maçı öncesi basın toplantısı düzenleyen Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Caner Erkin'in maç kadrosunda olmayacağını açıkladı.

Şenol Güneş, Monaco maçı kadrosuyla ilgili açıklama yaparken; "Sakat ve cezalı oyuncumuz yok. Kadro hemen hemen belli. Bugünkü antrenmanda bir sakatlık olmazsa Mustafa, Orkan ve Caner kadroda olmayacak" dedi.

Caner'in kadroda olmamasının yönetim kararı olup olmadığı sorusuna ise Güneş, "Caner'in herhangi bir şeyi yok. Burada kararları ben veriyorum. Kadro dışı gibi bir şey yok. Bu maçta kadroda olmayacak" yanıtını verdi.

Hakem belli oldu

Türkiye Futbol Federasyonundan yapılan açıklamaya göre, Vodafone Park'ta saat 20.00'de başlayacak Beşiktaş-Monaco müsabakasında Paolo Tagliavento'nun yardımcılığını Alessandro Giallatini ve Filippo Meli üstlenecek.

Dördüncü hakemliğini Riccardo Di Fiore'nin yapacağı maçın ilave yardımcı hakemleri ise Massimiliano Irrati ve Antonio Damato olacak.

EVİNDE DE "DALYA" MAÇINA ÇIKACAK

Siyah-beyazlı ekip, evindeki 100. Avrupa kupası maçını Monaco'ya karşı yapacak.

Avrupa kupalarında rakiplerini 99 kez evinde konuk eden Beşiktaş, 52 galibiyet aldı. İç sahada rakipleriyle 23 kez berabere kalan siyah-beyazlı takım, 24 karşılaşmadan da mağlup ayrıldı.

Evindeki maçlarda rakip fileleri 148 kez havalandıran Beşiktaş, kalesinde ise 98 gol gördü.

Siyah-beyazlı ekip, iç saha maçlarından 2'sini İstanbul dışında oynamak zorunda kaldı. Beşiktaş, 1986-1987 sezonunda Şampiyon Kulüpler Kupası çeyrek finalinde Ukrayna'nın Dinamo Kiev ekibiyle İstanbul'da yapması gereken karşılaşmayı, hava şartları nedeniyle İzmir'de oynadı. Siyah-beyazlı takım, bu karşılaşmada rakibine 5-0 mağlup oldu.

Beşiktaş, bir iç saha mücadelesinde de cezası nedeniyle rakibini Almanya'da konuk etti. 2003-2004'te Şampiyonlar Ligi'nde yer alan siyah-beyazlı takım, Chelsea ile Gelsenkirchen'de karşı karşıya gelirken, İngiliz ekibine 2-0 yenildi.

kaynak:sabah