Beyaz Grupta Kıyasıya Bir Yarış Var

2. lig kırmızı grupta küme düşen takımlar netleşmeye başlarken, beyaz grupta ise tam 9 takım kümede kalmak için kıyasıya bir mücadele içerisine girmiş durumdalar.

Beyaz Grupta Kıyasıya Bir Yarış Var

Liglerde sona doğru yaklaştığımız şu günlerde bir üst lige yükselen veya küme düşen takımlar şekillenmeye başladı.

Elazığspor’un da yer aldığı 2. Lig kırmızı grupta Kardemir Karabükspor’un ardından küme düşen ikinci takım Ankara temsilcisi Mamak FK olurken, küme düşecek son takım ise Kastamonuspor veya temsilcimiz Elazığspor olacak.

Öte yandan 2. Lig beyaz grupta ise kümede kalma yarışı doludizgin devam ederken, 19. Sıradaki lig sonuncusu Hacettepe başta olmak üzere, Sancaktepe FK, Gümüşhanespor, Velimeşespor, İnegölspor, Şanlıurfaspor, Niğde Anadolu FK, Zonguldak Kömürspor ve 11. Sıradaki Kahramanmaraşspor’un da kümede kalmak için nefes kesen mücadeleleri var.

19. sırada yer alan lig sonuncusu Hacettepe’nin 25 puanı bulunurken, 11. Sırada yer alan Kahramanmaraşspor’un ise 34 puanı bulunuyor.

Son 3 haftaya girilen 2. Lig kırmızı ve beyaz grupta Eyüpspor ve Manisa FK takımları, haftalar öncesinden şampiyonluklarını ilan ederek TFF 1. Lige direkt yükselmişlerdi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137