Beylikdüzü Belediyesi’nden Elazığspor Altyapısına 200 Adet Forma…

Elazığspor Altyapı Sorumlusu Yöneticisi Selahattin Öztürk’ün girişimleri neticesinde İlimiz Milletvekili Gürsel Erol’un katkılarıyla İstanbul Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık tarafından Elazığspor altyapı takımlarına toplam 200 adet forma armağan edildi.

Beylikdüzü Belediyesi’nden Elazığspor Altyapısına 200 Adet Forma…

Bu sezon profesyonel takım olan Elazığspor’a kazandırılan futbolcularla özkaynak yönünden zengin, ancak destek yönünden yetersiz olan Elazığspor altyapısına katkılar devam ediyor.

Belediye başkanı Şahin Şerifoğulları’nın sağladığı katkılardan sonra bir destek de İstanbul Beylikdüzü belediye başkanı Mehmet Murat Çalık’tan geldi.

Elazığspor altyapı sorumlu yöneticisi Selahattin Öztürk’ün talep ve girişimleri neticesinde ilimiz milletvekili Gürsel Erol’un katkılarıyla Beylikdüzü Belediye başkanı Mehmet Murat Çalık, bordo beyazlı kulübümüzün altyapı takımlarına toplam 200 adet forma yaptırarak gönderdi.

Formalarını cumartesi günü oynanan U19 ligi maçında giyen genç futbolcular oldukça mutlu olurlarken, maçlarını izleyen ilimiz CHP milletvekili Gürsel Erol da genç futbolcuları sahada verdikleri mücadeleden dolayı kutlayarak, kendileriyle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Elazığspor altyapı sorumlu yöneticisi Selahattin Öztürk ise ihtiyaçlarını ilettikleri ilimiz milletvekili Gürsel Erol’a ve bu ihtiyacı karşılayan Beylikdüzü Belediye başkanı Mehmet Murat Çalık’a katkı ve desteklerinden dolayı teşekkür ederken, Elazığspor altyapısının emin ellerde olduğunu kaydetti.

Öztürk, her geçen sorunlarını çözerek daha da güçlenen Elazığspor altyapısının önümüzdeki günlerde profesyonel takımımıza yine bir çok futbolcu kazandıracağını belirtti.

Öte yandan Elazığspor U17 takımının önümüzdeki hafta İstanbul’da oynayacağı karşılaşmanın konaklama giderlerini de yine ilimiz CHP milletvekili Gürsel Erol’un karşılayacağı belirtildi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137