Bilim Teknik ve İnovasyon Okulunun Milli Gururları

Elazığ OSB Bilim Teknik ve İnovasyon Koleji öğrencilerinden Lizge Şık, Şilan Yılmaz, Aylin Öngül ve Sıla Horlu, 16 yaş altı u16 hentbol milli takım seçmelerine davet edildiler.

Bilim Teknik ve İnovasyon Okulunun Milli Gururları

Hentbol’da Elazığ şampiyonu olan ve Erzincan’da yapılan Liseler arası Hentbol yarı final grup müsabakalarında elenen Elazığ özel OSB Bilim Teknik ve inovasyon okulu Hentbol takımının dört bayan sporcusu, Hentbol Milli takım seçmelerine davet edildiler.

10. sınıf öğrencilerinden Lizge Şık, Şilan Yılmaz, Aylin Öngül ve Sıla Horlu 16 yaş altı U16 Hentbol Milli Takımına seçmelerine davet edilirken, 18-24 Nisan’da Karadağ’da yapılacak olan Akdeniz Hentbol Konfederasyonu şampiyonasında Milli takım forması giyecekler.

Elazığ OSB bilim teknik ve inovasyon Koleji müdürü Hakan Kamaç, 4 öğrencilerinin Hentbol Milli takımına seçilmelerinin kendilerini gururlandırdığını belirterek, “başta Milli formayı giyecek olan okulumuz öğrencileri Lizge Şık, Şilan Yılmaz, Aylin Öngül ve Sıla Horlu, sporcularımızı ve bu sporcularımızın Milli takım düzeyine gelmesinde büyük emekleri olan okulumuz Hentbol takımı Antrenörü İsmail Bayraktar hocamıza teşekkür ediyor, sporcularımıza başarılar diliyoruz” açıklamasını yaptı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137