Kısa adı TÜRFAD olan Türkiye Futbol Adamları Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Binali Kartal, ilimizde faaliyetlerini sürdüren TÜRFAD Futbol Okulu’nu ziyaret ederek Başkan Celalettin Lütfi Bektaş’tan çalışmalar hakkında bilgi Aldı.

Bektaş Başkanlığı’nda 29 Ekim 2018 tarihinde Türkiye genelinde 19. Şube olarak faaliyet göstermeye başlayan TÜRFAD Elazığ Şubesi’nde son 3 aydan bu yana açılan Futbol Okulları’nda da çalışmalar devam ediyor.

TÜRFAD Futbol Okulu’nda 06-15 yaş grubunda eğitim alan gençler, yeni kurulan Harput23 Spor Kulübü’nde U-13-14-16 ve 17 kategorilerinde resmi maçlarda oynayarak vitrine çıkacaklar.

Öte yandan aylık periyotlarla ülkemizin tanınmış spor adamları da Elazığ’a gelerek futbol okullarına ziyaretlerde bulunacaklar.

Bu ziyaretler kapsamında TÜRFAD Elazığ Şubesi’nin ilk konuğu TÜRFAD Yönetim Kurulu Üyesi Binali Kartal oldu.

Futbol okulunu ziyaret ederek Başkan Celalettin Lütfi Bektaş ile bir araya gelen Kartal, öğrenciler ve veliler ile sohbet ederek her türlü desteğin verilmesi noktasında kendilerine daima yakın olduklarını bildirdi.

Öte yandan ilerleyen aylarda Spor Yorumcusu Rıdvan Dilmen ve Eski Hakem Mutlu Çelik’in de Elazığ TÜRFAD Okulları’nı ziyaret edeceği öğrenildi.