Antalya’da 2. Yarı öncesinde hazırlıklarını sürdüren bordo beyazlı ekibimiz Birevim Elazığspor, oynadığı üçüncü hazırlık maçından da galibiyetle ayrılamadı.

Kendisi gibi geçtiğimiz sezon 1. Ligden küme düşen Afjet Afyonspor’la karşılaşan bordo beyazlı ekibimiz rakibine 2-1 mağlup oldu.

Saat 13.30’da Miracle Hotel Sahası’nda oynanan müsabakaya Birevim Elazığspor; Ali Karataş, Tufan Kelleci, Ömer Faruk Aydemir, Hebat Alan, Ahmet Burak Solakel, Murat Ceylan, Kadir Bekmezci, Cihan Canpolat, Cengizhan Akgün, Ömer Yıldız ve Yusuf Ensar Poyrazlı tertibi ile çıktı.

Maça etkili başlayan Afjet Afyonspor, 11. Dakikada İlker’in attığı golle Elazığspor karşısında 1-0 üstün duruma geçti ve ilk yarı bu skorla tamamlandı.

Afjet Afyonspor, 52. Dakikada kazandığı penaltıdan İlker ile sonuç alamadı.

İkinci yarıda Elazığspor daha istekli görünse de Afyonspor 82. Dakikada Nazmi’nin golüyle farkı 2’ye çıkardı ve skor 2-0 oldu.

Elazığspor’da 90. Dakikada kazanılan penaltı vuruşunu ağlarla buluşturan Ömer Yıldız’ın bu golü kalan dakikalar için yeterli olmayınca müsabaka Afjet Afyonspor’un 2-1’lik üstünlüğü ile sona erdi.

Öte yandan müsabakanın 62. Dakikasında temsilcimizde Ömer Yıldız bir pozisyonda yerde kalınca maçın hakemi Elazığspor lehine penaltı noktasını gösterdi. Ancak bu penaltı kararını haksız bulan Birevim Elazığsporlu Ömer Yıldız, maçın hakeminin yanına giderek pozisyonun penaltı olmadığını iddia etti.

Maçın hakemi de Ömer Yıldız’ın bu beyanı üzerine penaltıyı iptal etti.