Temsilcimiz Elazığspor ilk yarıda 17 karşılaşmada 16 puan topladığı ligde, ikinci yarı 9 puan toplarken, 6 takımdan ise puan alamadı

Ligin ilk yarısında 4 galibiyet, ikinci yarıda ise 2 kez 3 puan sevinci yaşayan Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Birevim Elazığspor, Boluspor, Balıkesirspor, Gençlerbirliği, Denizlispor, Gazişehir Gaziantep ve Hatayspor’dan ise puan alamadı…

Spor Toto 1. Lig'de bitime 2 hafta kala Ümraniyespor’la 3-3 berabere kalarak küme düşmesi kesinleşen Temsilcimiz B.Elazığspor, ilk yarıda 17 karşılaşmada 16 puan topladığı ligde, ikinci yarı 9 puan topladı.

2.yarıya oranla ligin ilk yarısında eski oyuncularıyla ve yokluklar içerisinde başarılı bir grafik çizen ve devreyi ateş hattının üstünde tamamlayan bordo beyazlılar, ikinci yarı tamamen yenilenen kadrosuyla 17 karşılaşmadan sadece 9 puan toplayabildi.

Elazığspor, ligin ilk yarısında 4 galibiyet alırken, ikinci yarıda oynadığı 16 karşılaşmada ise 2 kez 3 puan sevinci yaşadı. Bordo beyazlı ekibimiz,, ligin ilk yarısında oynadığı 17 karşılaşmada 16 puan toplayıp rakip filelere 22 gol gönderdi ve kalesinde 29 gol gördü. Temsilcimiz, ligin ikinci yarısında ise 17 karşılaşmada 16 gol kaydederken, kalesinde ise 35 gol gördü.

Elazığspor'da 38 golün 8'inde imzası bulunan Senegalli oyuncu Lamine Diarra bordo beyazlı takımımızın en golcü futbolcusu oldu.

Ligin ilk yarısında 17 karşılaşmada Kardemir Karabükspor, Adana Demirspor, Eskişehirspor ve Afjet Afyonspor’u mağlup eden Elazığspor, ikinci yarıda ise sadece Kardemir Karabükspor ve Altınordu A.Ş’yi mağlup edebildi.  Bordo-Beyazlılar, 6 takımdan sadece Kardemir Karabükspor’u her iki yarıda mağlup ederken 25 puanın 6'sını bu takıma karşı aldı.