TFF 2. Lig'de son 6 haftada 1 puan toplayan ve bir türlü istediği çıkışı yakalayamayan Bordo-Beyazlı Temsilcimiz, 17 Kasım Pazar günü sahasında kendisi gibi ligde kötü günler geçiren Sivas Belediyespor’u konuk edecek.

Bordo-Beyazlı Kulüpten edinilen bilgiye göre, iç yan bağlarında 2.derece yırtık olan ve Ankara Demirspor Maçında oynayamayan Kadir Taşoğlu’nun tedavi sürecinin devam ettiği ve Sivas Belediyespor Maçında da forma giyemeyeceği belirtildi.

Ligin 9.Haftasında ilimizde oynanan K.Maraşspor Maçının 73.Dakikası’nda sakatlanarak oyundan çıkan ve kasığında 2. Derece yırtık olduğu için Ergene Velimeşespor, Uşakspor ve Ankara Demirspor Maçlarında forma giyemeyen tecrübeli sol bek Ahmet Burak Solakel’in de Sivas’a karşı forma giyemeyeceği bildirildi.

Bodrum Maçı sonrası sakatlanan ve o tarihten itibaren tedavisine devam edilen Ömer Yıldız’ın takımla beraber çalışmalara başladığı, genç golcünün son durumunun maç günü belli olacağı bildirilirken, yaşadığı büyük sakatlık nedeniyle sezon başından beri forma giyemeyen Tufan Kelleci’nin de takımla beraber çalışmalarda yer aldığı kaydedildi.

Antrenmanda ayağı kırılan Eren Çinkılınç’ın da en az 3 hafta daha sahalardan uzak kalacağı öğrenilirken, genç oyuncu takımdan ayrı olarak çalışmalarını sürdürüyor.

Defans hattında görev yapan Onur Alsu’nun ise sakatlığının tamamen geçtiği ve Teknik Direktör Levent Eriş’in şans vermesi durumunda Sivas Belediyespor Maçında formasına kavuşacağı belirtildi.

Çapraz bağları kopan ve ilk devreyi kapatan Salih Polatdemir’in ise 2.Yar’ya yetişeceği belirtildi.

Öte yandan Uşakspor Maçında direk kırmızı kart gören ve Ankara Demirspor Maçında cezası nedeniyle oynayamayan Kadir Bekmezci, Sivas Belediyespor Maçıyla formasına kavuşacak.