Antalya’da oynadığı 3 hazırlık karşılaşmasından da istediği sonuçları alamayan Birevim Elazığspor, son hazırlık karşılaşmasını pazartesi günü oynayacak.

Bordo beyazlı ekibimiz, 4. Ve son hazırlık maçında 3. Lig temsilcilerinden Büyükçekmece Tepecikspor’la karşı karşıya gelecek.

TFF 3. Lig’de mücadele eden ve Elazığ Belediyespor’un da yer aldığı 2. Grup’ta bulunan Büyükçekmece Tepecikspor, hatırlanacağı üzere bu sezon Türkiye Kupası’nda 3. Tur’da Elazığspor ile eşleşmiş ve ilimizde oynanan karşılaşmada 1-0 üstünlük sağlayarak Elazığspor’u kupada saf dışı etmişti.

Elazığspor Kulübü’nden alınan bilgilere göre Elazığspor ile Büyükçekmece Tepecikspor arasındaki hazırlık maçı, 30 Aralık Pazartesi günü saat 11.00’de oynanacak.

Şu ana kadar toplam 3 hazırlık maçı oynayan ve bu karşılaşmalarda, İnegölspor’a 2-0, Afjet Afyonspor’a 2-1’lik skorlarla mağlup olan bordo beyazlı ekibimiz, Payasspor ‘la oynadığı hazırlık karşılaşmasından ise 1-1’lik beraberlikle ayrılırken, oynadığı 3 karşılaşmadan da galibiyet alamamıştı.