BİREVİM İL ÖZEL İDARE İLK MAÇINI ÇANKAYA İLE OYNAYACAK

Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Süper Ligi fikstür çekimleri gerçekleşti. Bordo beyazlı temsilcimiz, ligin ilk maçını Çankaya Üniversitesi ile oynayacak.

BİREVİM İL ÖZEL İDARE İLK MAÇINI ÇANKAYA İLE OYNAYACAK

Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Süper Ligi 2020-2021 sezonu lig fikstürü çekimleri yapıldı.

Sinan Erdem Spor Salonu'nda gerçekleştirilen fikstür çekimine Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Üst Yöneticisi Ömer Onan, Birevim Elazığ İl Özel İdare Spor Kulübü Başkanı Mustafa Alpay, Genel Sekreter ve Basın Sözcüsü Av. Ahmet Doğuş Cantürk, TBF yetkilileri ve kulüp temsilcileri katıldı.

3 Ekim tarihinde başlayacak sezonda bordo beyazlı temsilcimiz Birevim Elazığ İl Özel İdare Kadın Basketbol Takımı ilk hafta Çankaya Üniversitesi ile karşılaşacak.

ALPAY: TÜRK BASKETBOLUNA ZİRVE YAPTIRACAĞIZ

Kura çekimleri sonrası bir basın açıklaması yapan Başkan Mustafa Alpay:“ Kura çekimi tüm takımlara hayırlı olsun. Sporcularımıza sakatlıktan uzak, güzel bir sezon diliyorum. Buradan ayrıca, takımımıza büyük destek veren Birevim Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Murat Çiftçi’ye teşekkür ederim. Elazığ’a gelecek takımlar, Elazığ’ın misafirperverliğini görecek. Sahada oluşacak rekabet saha dışına dostluk olarak yansıyacak. Elazığ’ı, Türkiye’de ve Avrupa’da en iyi şekilde temsil edeceğiz. Elazığ’da basketbol kültürünü oluşturarak alt yapılardan gelecek çocuklarımızla birlikte Elazığ’da ve Elazığ’dan başlayarak Doğu ve Güney Doğu Anadolu’da Türk basketbolunu zirve yaptıracağız.” dedi.

TÜRKİYE KADINLAR KUPASI BU YIL ELAZIĞ’DA MI OYNANIYOR?

Başkan Mustafa Alpay, Türkiye Basketbol Federasyonu yetkilileri ile yaptığı görüşmeden olumlu sinyaller aldığını belirterek şunları kaydetti: “Bu sene Türkiye Kupası’nın Elazığ’da oynanması için gerekli girişimleri başlatarak ön görüşmeleri sağladık. Depremden çok fazla etkilenen şehrimizin hem sosyal hem de ekonomik anlamda canlanmasını sağlayacak spor kent olma yolundaki büyük bir adım olan Türkiye Kupası’nın Elazığ’da oynanması istiyoruz. Bu konuda elimizden geleni yapacağız. Basketbol federasyonumuzun da Elazığ’ımıza yaşadığı sıkıntılardan dolayı pozitif ayrımcılık yapacağına inanıyorum. Kupanın Elazığ’da oynanması için elimizden geleni yapacağız.”

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137