Birevim İÖİ, Eurocup’da Doludizgin

Ligde suskun olan Birevim İl Özel İdare Kadın Basketbol Takımı, Avrupa’da adeta coştu. Bordo beyazlı temsilcimiz, Eurocup maçlarının ikincisinde Polonya temsilcisi Gorzow takımını 88-76 mağlup ederek grupta 2’de 2 yaptı.

Birevim İÖİ, Eurocup’da Doludizgin

Türkiye ligi maçlarında istediği sonuçları alamayan Birevim il özel idare kadın basketbol takımı EuroCup maçlarında adeta coşarak oynadığı 2. Karşılaşmadan da galibiyetle ayrıldı.

Çekya Cumhuriyeti’nin Brno Şehrinde saat 17:00’de oynanan karşılaşmanın ilk çeyreğini Polonya temsilcisi Gorzow 24-21 önde geçerken, bordo beyazlı ekibimiz 2. Çeyreği 22-21 üstün tamamlamasına rağmen karşılaşmanın ilk yarısını Gorzow 45-43 önde tamamladı.

2. yarıya fırtına gibi giren Elazığ’ın perileri, 3. Çeyreği 26-14 üstün geçip karşılaşmada da 69-59’luk skorla ilk kez öne geçti.

Karşılaşmanın son çeyreği savunma ağırlıklı geçerken, 13-11’lik skorla üstünlüğünü devam ettiren Birevim il özel idare kadın basketbol takımı, karşılaşmada da 88-76 üstün ayrılarak Çekya Cumhuriyetinde devam eden Avrupa EuroCup maçlarında K grubunda 2’de 2 yaptı.

Bordo beyazlı ekibimiz, üçüncü maçını ise 22 Ocak’ta ev sahibi Çekya temsilcisi Brno ile oynayacak ve grup maçlarını tamamlayacak.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137