Boks Şampiyonası Kura Çekimi ASKF’de Yapıldı

Ahmet Uygur Gençler Türkiye Boks Şampiyonası Fırat Üniversitesi Çok Amaçlı Spor Salonunda başladı. Şampiyonada mücadele edecek olan sporcuların kura çekimi ise amatör evi konferans salonunda gerçekleştirildi.

Boks Şampiyonası Kura Çekimi ASKF’de Yapıldı

Ahmet Uygur Türkiye gençler Boks şampiyonası ilimizde başladı.

Fırat Üniversitesi Çok Amaçlı Spor Salonu’nda gerçekleştirilen şampiyonanın açılış töreni saat 18:00’de yapıldı ve ardından müsabakalara geçildi.

Şampiyonada ringe çıkacak boksörlerin kura çekimi ise ilimiz Amatör evi konferans salonunda gerçekleştirildi.

ASKF başkanı Mustafa Gür’ün ev sahipliğinde gerçekleştirilen kura çekimi öncesinde konuşma yapan Boks Milli takımı eski Koordinatörü Ahmet Uygur, Oral Arslan’ın vefatından dolayı buruk olduklarını söyledi ve şampiyonaya adının verilmesinden dolayı emeği geçenlere teşekkür etti.

GÜR: EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR EDİYORUM

ASKF Başkanı Mustafa Gür ise Ahmet Uygur isminin Elazığ ve ülkemiz için bir marka değer olduğunu söyleyerek, “Öncelikle bu Türkiye Şampiyonası’nın gençlerde erkek ve kadınlarda olmak üzere ilimizde yapılmasından dolayı camiamız adına son derece mutlu olduğumu belirtmek istiyorum. Emeği geçenlere de teşekkür ediyorum” dedi.

ŞENBAKAR: BU ŞAMPİYONA’NIN AHMET UYGUR ADINA ELAZIĞ’A VERİLMESİ BİZİ ÇOK ONURLANDIRDI

Boks il temsilcisi Kubilay Şenbakar da yaptığı konuşmada, Ahmet Uygur’dan övgüyle bahsederek, “Bu Şampiyona’nın Ahmet Uygur adına Elazığ’a verilmesi bizi çok onurlandırdı. Ayrıca şunun altını çizmek istiyorum; bu şampiyona kadın ve erkeklerde Türkiye Şampiyonası olması hasebiyle iki şampiyona bir arada yapılmaktadır.  Burada ilk iki dereceye giren arkadaşlar hemen milli takım kampına alınacaklardır. Akabinde Avrupa Şampiyonası’na iştirak edeceklerdir. Burada dereceye giren arkadaşlar ayrıca 2024 Olimpiyatları’nda Türk Milli Takımı’nın adeta savaşanları olacaktır. Dün itibariyle teknik toplantımızı yaptık. Bu organizasyonda bize büyük katkılar sağlayan Valimiz Erkaya Yırık, Belediye Başkanımız Şahin Şerifoğulları, İl Özel İdaresi, Elazığ ASKF Başkanı Mustafa Gür, Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş ve il müdürlerimize çok teşekkür ediyorum” diye kaydetti.

Konuşmaların ardından ringe çıkacak boksörlerin kura çekimine geçildi ve kura çekiminin ardından akşam seansıyla Ahmet Uygur gençler Türkiye Boks şampiyonası ilimizde start aldı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137