Balıkesirspor Baltok'ta pazar günü oynanacak olan Tetiş Yapı Elazığspor maçı öncesi Teknik Direktör Giray Bulak Balıkesirspor Tesisleri'nde basın toplantısı düzenledi.

Deneyimli çalıştırıcı, Balıkesirspor taraftarlarını maça davet ederek başladığı basın toplantısında, "Elazığspor 1 gecede transfer yasağını kaldırıp, 20 transfer yaptı" derken, “şehrin ileri gelenleri Elazığ’da var, bizde niye yok” diye sitem etti.

BULAK: YALNIZLIĞIMIZ DEVAM EDİYOR

Bulak, sözlerinin devamında Elazığspor takımının transferlerine dikkat çekerek, "Bu hafta bir fırsat maçı. Elazığspor 1 gecede 20 transfer yaptı. Geniş bir kadro kurdular. Belki birçok oyuncuları ligde süre almadı ve takımlarında antrenman yapan isimler. Bize karşı direnç gösterecekler. İyi bir maç olacağını biliyoruz. İnşallah taraftarımız maça gelerek bize destek verirler. Bizim beklentimiz onlar. 1000-2000 kişi gelse çok memnun olacağız ama yalnızlığımız devam ediyor. Yalnızlık bizim kaderimiz olmuş durumda. Biz sahipsiz bırakıldık yada başka durumlar var. Şehrin ileri gelenleri Elazığ'da var da bizde niye yok. Oyuncularımız çalışmalarını sürdürüyor. Otoo ve Furkan'ın durumları henüz net değil" açıklamalarını yaptı.