Birevim Elazığspor’da Gençlik 23 Taraftarlar Derneği Başkanı Serkan Çayır, son haftalarda üst üste alınan başarısız sonuçlar üzerine yazılı bir açıklama yaptı.

“HERKESİN VERDİĞİ RAKAMLARI SÖZLERİ YERİNE GETİRMELERİNİ RİCA EDİYORUZ”

Takımın son 4 haftada mağlup olduğunu ve Elazığspor’a yakışmayacak sonuçlar aldığını kaydeden Çayır, “Bu sonuçları gerek transfer tahtasının kapalı olması gerekse de mevcut kadronun yeterli olmayışı birçok etkene bağlayabiliriz. Bu saatten sonra devre arasına kadar alacağımız puan veya puanlar bizim için hayati önem taşıyacaktır. Transfer tahtasının açılması için maddi olarak sıkıntıların olduğunu da hepimiz biliyoruz. Bu kapsamda belediye başkanımız Sayın Şahin Şerifoğulları’nın düzenlemiş olduğu forma kampanyasına gerek telefonla bağlanarak gerekse salonda olup forma alan herkesin verdiği rakamları sözleri yerine getirmelerini rica ediyoruz” dedi.

“HATIRLATMALARINI RİCA EDİYORUZ”

Kampanyada satılan forma sayısı 42.000 bin, kulübe ücreti ödenen forma adedinin ise 9.686 olduğunu vurgulayan Gençlik 23 Taraftarlar Derneği Başkanı Serkan Çayır, “Buradan Elazığ’ın yerel gazetelerine ve televizyonlarına da çağrıda bulunarak taahhütte bulunan iş adamlarına, ilçe belediye başkanlarına ve ilimizin milletvekillerine hatırlatmalarını rica ediyoruz” Şeklinde konuştu.