Cengizhan Akgün, Transferin Gözdesi

Şu ana kadar attığı 19 golle Elazığspor’a önemli katkı sunan Cengizhan Akgün, birçok takımın transfer listesinde yer alırken, yeni sezon öncesinde bordo beyazlı takımdan ayrılmasına da kesin gözüyle bakılıyor.

Cengizhan Akgün, Transferin Gözdesi

2020-2021 futbol sezonunda küme düşen Elazığspor’da 19 golle öne çıkan genç yıldızı Cengizhan Akgün, yeni sezonda muhtemelen Elazığspor’dan ayrılacak.

Takım içerisinde zaman zaman disiplinsiz davranışları nedeniyle eleştiri alan ve teknik direktör Cafer Aydın tarafından kadroya alınmayan Cengizhan Akgün, son maçlarda attığı gollere rağmen takımı Elazığspor’un düşüşüne engel olamamıştı.

Yine sezon içerisinde devre arasında kendisine süper lig ve 1. Ligden gelen teklifleri değerlendirerek takımdan ayrılmak isteğini kulüp başkanı Selçuk Öztürk’e ileten Cengizhan Akgün, belirli bir bonservis bedeli de teklif etmesine rağmen, bu teklife başkan Öztürk’ün onay vermemesi nedeniyle Elazığspor’da devam etmek zorunda kalmıştı.

Başkan Selçuk Öztürk’le görüşmesi sonrasında mukavelesini uzatan Cengizhan Akgün’ün, yeni sezon öncesinde kendisine yapılacak olan transfer tekliflerini değerlendirerek Elazığspor’dan ayrılacağına kesin gözüyle bakılırken, bordo beyazlı kulübün Cengizhan’ın transferinden ne kadar bonservis ücreti kazanacağı da şimdiden merak konusu…

Güncelleme Tarihi: 05 Mayıs 2021, 13:01

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Halil
Halil - 3 yıl Önce

Karakoçan transfer etsin

SIRADAKİ HABER

banner137