Her geçen gün adeta sefalete mahkûm edilen Elazığspor, küme düşmenin acısını üzerinden atamadan bu kez de elektriklerinin kesilmesi neticesinde bir kez daha yıkıldı.

“Düşenin dostu olmaz” misali, adeta kaderine terkedilen koca çınar; yaşayıp-yaşamayacağı bile henüz belli olmazken, vurun abalıya misali bir darbe de elektrik dağıtım firmasından aldı.

Yüklü miktardaki elektrik borcu nedeniyle defalarca elektrikleri kesilen ve büyük sıkıntılar yaşayan bordo beyazlı kulübümüz, bir kez daha kesintiyle karşı karşıya kaldı.

Sezonun bitmesinin ardından tesislerde çalışanlar dışında kimsenin olmadığı bordo beyazlı kulübümüz için en önemli sorun; kesintiler nedeniyle sulanamayan antrenman sahalarının kurumaya başlaması…

Bu durum sosyal medyada büyük tepki görürken, yetkililerin konuya duyarlı olmaları istendi.

Bu tepkilerden birini de Elazığspor gönüllüleri derneği başkanı Eren Kurnaz yaptı.

Kurnaz, yetkilileri göreve davet ederken, açıklamasında: “Bu çimlere, bu sahalara yazık değil mi? Koca bir şehir bu sorunu çözemiyor mu? Tesislerde elektrik yok, sulama için su da mı yok? Ülkede ki su bolluğundan boşa akan suları ve ciğerimizin çimlerini bu halde görünce isyan etmemek elde değil. Yetkilileri görevlerini yerine getirmeye çağırıyorum! Elazığspor’un elektirik borcu var. Ciddi borç. Bu demek değil Elazığspor’u terk edelim, çimler kurusun, 52 yıllık çınar bu kadar sahipsiz değil. O çimleri yaşatalım. Aksa’ya elektrik borcu var diye tesislerden vazgeçelim o zaman. Keban Barajı yanımızda bu seneki bolluğa rağmen çimlerin kurumasa manidar. Türkiye rezil olacağız. Hergün oraya su aracı gönderilmesi lazım. Bu takım hepimizin, Elazığspor hepimizin. Kimde bu yetki ve güç varsa Elazığspor için kullanmalı” sözlerine yer verdi.