TFF 3. Ligin 33. Haftasında temsilcimiz Elazığ Karakoçan takımı, deplasmanda küme düşmesi kesinleşen Cizrespor’la karşılaştı.

Cizre ilçe stadyumunda oynanan karşılaşmaya Duhan Çağlar Akdağ, Yunus Can Ergün, Arif Boynuuzun, Mustafa Gökay Eğer, Ahmet Fatih Uzun, Ferhat Canlı, Fatih Kızılay, Semih Ekmen, Ahmet can Arık ve Burak Kavlak 11’iyle başlayan temsilcimiz, maçın başlarında yediği gollerle bir anda 2-0 geriye düştü. 3. Dakikada Hakan Doğan’la 1-0 öne geçen evsahibi Cizrespor, 8. Dakikada Burak Yılmaz’la farkı 2’ye çıkarttı. 15. Dakikada Fatih Kızılay’la farkı 1’e indiren temsilcimiz, 18. Dakikada eski oyuncusu Cizresporlu Ekrem Sütçü’nün attığı golle 2 farklı geriye düştü.

Adeta gol düellosu şeklinde geçen ilk yarıda bu kez gol atma sırası Elazığ Karakoçan takımına gelirken, 40. Dakikada Burak Kavlak skoru 3-2 yapan golü Cizrespor ağlarına gönderdi.

Bu golün hemen ardından temsilcimiz Elazığ Karakoçan takımı 41. Dakikada bu kez Ahmet Fatih Uzun’la skoru 3-3’e getiren golü kaydetti.

Evsahibi Cizrespor, 44. Dakikada Alperen Ayvaz’la bir kez daha öne geçti ve ilk yarı evsahibi takım Cizrespor’un 4-3’lük üstünlüğüyle sona erdi.

68. dakikada 2. Yarının başında Arif Boynuuzun’un yerine oyuna giren Umutcan Topalcı, Cizrespor ağlarını havalandırınca oyuna yeniden denge geldi ve skor 4-4 oldu.

Kalan dakikalarda her iki takımın öne geçme çabaları sonuç vermeyince karşılaşma 4-4 berabere sonuçlandı.

Bu sonuçla puanını 38’e yükselten temsilcimiz Elazığ Karakoçan takımı düşme hattının hemen üstünde 13. Sırada yer alırken, küme düşen Cizrespor ise puanını 31’e yükseltti ve 14. Sırada yer aldı.

Elazığ karakoçan takımı, sezonun son hafta maçında 1 Mayıs Cumartesi günü kendi sahasında play-off mücadelsi veren Çatalcaspor’la karşılaşacak.