Türkiye Atletizm Federasyonu Çocuk Atletizmi Koordinatörü Necdet Ayaz İle Grup Üyerleri Prof. Dr. Kadirhan Sunguroğlu, Mirza Egeli, Nezir Önal, Coşkun Kamaç, Can Tiryaki, Bülent Taşdemir ilk ziyaretlerini Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Suat Kenç’e yaptılar.

Kenç ile sohbet eden heyet kurumda misafir edilen çocuklarla ilgili bilgiler alarak bu çocukların spora kanalize edilmesi konusunda destekte bulunacaklarını ifade ettiler.

Çocuk Atletizmi Koordinatörü Necdet Ayaz ziyaretin anısına Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Suat Kenç’e “Milli Takım” tişörtü armağan etti.

Proje koordinatörü Necdet Ayaz ile Çocuk Atletizmi grup üyeleri, projenin Elazığ’da geliştirilmesi kapsamında Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı Çocuk Evleri Sitesi Müdürlüğü'nde kalan çocuklarla bir araya geldi.

“SEVGİ EVLERİNDEKİ ÇOCUKLAR ZİYARET EDİLDİ”

Heyet, "Çocuk Atletizmi Projesi"nin geliştirilmesi hususunda Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Suat Kenç ile bir süre sohbet etti.

Heyet daha sonra, Çocuk evleri sitesindeki çocuklara "1 Milyon Süper Çocuk" sloganlı tişört hediye eden grup, çocuklarla yakından ilgilendi.

Çocuk Atletizmi koordinatörü Gençlik ve Spor Spor İl Müdürü Suat Kenç'e "Atletizm Milli Takım" tişörtünü armağan ettiler.