DEMİRBAĞ: “ÇIKIŞA GEÇMEK İSTİYORUZ”

Çankaya Üniversitesi’ni mağlup edip son haftalardaki mağlubiyetleri unutturmak isteyen Birevim İl Özel İdare Kadın Basketbol Takımı çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürürken, Kulüp Basın Sözcüsü Vedat Demirbağ zorlu maçı kazanarak çıkışa geçeceklerini söyledi.

DEMİRBAĞ: “ÇIKIŞA GEÇMEK İSTİYORUZ”

Son iki haftada aldığı mağlubiyetlerle düşüşe geçen Birevim il özel idare kadın basketbol takımı, Çankaya Üniversitesi karşılaşması hazırlıklarına yaptığı çift antrenmanla devam etti.

Cumartesi günü saat 13.00’de İl Özel İdaresi Spor Kompleksi’nde oynanacak olan Birevim Elazığ Özel İdarespor-Çankaya Üniversitesi müsabakası, TİVİBU’dan canlı olarak yayınlanacak.

Birevim İl Özel İdare Bayan Basketbol Takımı Basın Sözcüsü Vedat Demirbağ, Fenerbahçe galibiyetinin ardından beklemedikleri yenilgiler aldıkları için son derece üzgün olduklarını belirterek, Çankaya Maçı’nı kazanarak taraftarlarını ve şehri yeniden mutlu edeceklerini söyledi.

Alınan başarısız sonuçlar konusunda yönetim ve teknik heyetle bir toplantı gerçekleştirdiklerini belirten basın sözcüsü Demirbağ, yaptığı açıklamada, “Beklemediğimiz bir kayıp aldık. Kaybetmek istemezdik ama Fenerbahçe galibiyetinden sonra arka arkaya mağlubiyetler aldık. İyi maçlar oynadık. Alttaki takımlara karşı beklemediğimiz birkaç maç kaybettik. Fenerbahçe galibiyetiyle biraz toparladık ama son 2 haftada kaybettiğimiz maçlar bizi hedefimizde koparmış değil. Bu hafta sonu ligin güçlü takımlarından Çankaya ile maçımız var. Sahaya kazanmak için çıkacağız. Takımda ufak tefek eksiklikler var ama bizim hedefimiz kendi sahamızda maç kaybetmemek.” Olduğunu belirtti.

 “Son haftada alınan mağlubiyetler konusunda teknik heyetle konuşulduğunu da belirten Demirbağ, başkanın da katıldığı bir toplantı gerçekleştirdiklerini ve başantrenör’ün gelinen süreçle ilgili yönetime bilgi verdiğini söyledi.

Demirbağ, taraftarlarının desteğiyle cumartesi günü konuk edecekleri Çankaya Üniversitesi’ni mağlup edeceklerine inandıklarını belirterek, takımına başarılar diledi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137