Yeni sezonda Türkiye Kadınlar Basketbol 1.Ligi’nde mücadele edecek olan Elazığ İl Özel İdare Kadın Basketbol Takımı transfer çalışmalarına devam ediyor. Geçtiğimiz sezon İzmit Belediyesi Basketbol Takımında oynadığı oyun ile dikkatleri üstüne çeken Deniz Üstün ile Mersin Basketbol Takımında başarılarda büyük katkısı olan Deniz Boz ile anlaşma sağlandığı bildirildi.

1982 doğumlu ve 1.72 boyunda oyun kurucu pozisyonunda oynayan başarılı sporcu Deniz Boz, daha önce kariyerinde Samsun Basketbol, Çankaya Üniversitesi, Botaş, Mersin BŞB, Beşiktaş, Urla Eda, Bodrum Basketbol OGM Orman takımlarının formalarını giydi. Geçtiğimiz sezon Mersin Basketbol takımıyla 28 karşılaşmada ortalama 23 dakika süre alıp, 8,8 sayı ve 5,04 asist ortalamaları ile mücadele etti.

Geçtiğimiz sezon İzmit Belediyesinde oynadığı oyun ile dikkatleri üstüne çeken Deniz Üstün ise, 1999 doğumlu ve 1.72 boyunda kısa forvet pozisyonunda oynuyor. Üstün, geçtiğimiz sezon takımında 42 karşılaşmada ortalama 19 dakika süre alıp, 5,1 sayı, 2,6 ribaund ve 0,8 asist ortalamaları ile mücadele etti...

Elazığ İl Özel İdare Kadın Basketbol Takımı’ndan yapılan açıklamada; “her iki oyuncumuza önümüzdeki sezonda başarılar diler, takımımız ve şehrimiz için hayırlı olmasını temenni ederiz”. İfadeleri yer aldı.