Dersim Şahan Kaynak, Elazığspor’da Kaldı

Birevim Elazığspor’un geçen sezonki kadrosunda kiralık olarak yer alan Dersim Şahan Kaynak, yeni sezonda da bordo beyazlı formayı giyecek.

Dersim Şahan Kaynak, Elazığspor’da Kaldı

Geçtiğimiz sezon Evkur Yeni Malatyaspor’dan kiralanan genç kanat oyuncusu Dersim Şahan Kaynak, Bordo-Beyazlı ekibimizin TFF 2. Lig kadrosunda da yer alacak.

Spor Toto 1. Lig’den de teklif almasına rağmen Birevim Elazığspor’da kalmayı tercih eden Şahan’ın kiralık sözleşmesi 1 yıl daha uzatılacak.

Elazığspor için elinden gelen herşeyi yapacağını söyleyen Dersim Şahan Kaynak, “Takımla yeniden 1. lige yükselmek istiyoruz. O yüzden çok sıkı çalışmalıyız. Takım olarak iyi bir seri yakalamalıyız. Spor Toto 1. Lig’den de birkaç takım vardı ama ben Elazığ’a gelmek istedim. Ben paraya falan bakmıyorum. Benim için önemli olan şey oynamak. Elazığspor benim için büyük takım, eskiden beri biliyorum. O yüzden 1. lige gitmedim, Elazığspor’da kalmaya karar verdim. Elazığspor’u daha iyi biliyorum. Bu sezon inşallah bizim açımızdan çok iyi geçer” dedi.

Kariyerinde ilk kez 2. ligde mücadele edeceğini ifade eden başarılı oyuncu, “İç transferde önemli imzalar atıldı. Tüm arkadaşlarımla birlikte iyi olacağız inşallah. Hep birlikte 1. lige çıkacağız. Onun için de çok çalışmalıyız” şeklinde konuştu.

Geçtiğimiz sezon Elazığspor’la 4 maçta forma şansı bulan Şahan, hızıyla ve top tekniğiyle taraftarın takdirini kazanmıştı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137