Devecioğlu: Elazığspor’u Kapatabiliriz

Elazığspor kayyum Başkanı Sebahattin Devecioğlu’ndan taraftarları üzecek haber… Devecioğlu, transfer yasağını açamadıkları ve kulübe başkan bulamadıkları takdirde Elazığspor gibi güzide bir kulübümüzü kapatmak zorunda kalacağız diye konuştu. Devecioğlu, transfere engel kişilerle görüşmelerini de devam ettiriyor.

Devecioğlu: Elazığspor’u Kapatabiliriz

Elazığspor’da sancılı süreç devam ediyor sevgili seyirciler…

Bordo beyazlı kulübe kayyum olarak atanan Doç. Dr. Sebahattin Devecioğlu, kulübün her anlamda problemlerinin olduğunu belirterek, zor bir sürecin Elazığspor’u beklediğini söyledi.

“ELAZIĞSPOR GİBİ GÜZİDE BİR KULÜBÜMÜZÜ KAPATMAK ZORUNDA KALACAĞIZ”

Ajansspor’a açıklamalarda bulunan Devecioğlu, Adanaspor maçına altyapı oyuncularıyla çıkacaklarını hatırlatarak, “ “İlk maçımıza PAF Takımımızla çıkacağız. Transfer yasağını açamazsak ve gerekli çoğunluk sağlanıp başkanımızı bulamazsak Elazığspor gibi güzide bir kulübümüzü kapatmak zorunda kalacağız” diyerek, 52 yıllık bordo beyazlı kulübün faaliyetlerini durdurabileceklerini söyledi.

Öte yandan Elazığspor kayyum başkanı Sebahattin Devecioğlu, son bir hamle olarak transfere engel kişilerle görüşmek, transfere engel dosyaları değerlendirmek üzere çalışmalarına hız verdi.

Devecioğlu’nun yapacağı görüşmelerin ardından transfer yasağını kaldırmak için engel olanlara bu kulübün yasağını kaldırtmaları için ricada bulunacağı, aksi takdirde kulübün kapısına kilit vurulacağını belirterek, Elazığspor’un kapanacağını ifade edecek.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Turgay
Turgay - 5 yıl Önce

Elazığspor kapanırsa eğer Elazığdan başka bir şehire taşınma kararı alacam. Eger böyle birsey olursa Elazigda benim icin bitmiştir.Boyle birsey yasanirsa bu sahipsiz sehirde daha fazla durmanin anlamıda kalmayacak.

okan
okan @Turgay - 5 yıl Önce

Turgay bey dediklerinize katılıyorum..Ayrıca Elazığspor sadece bir spor takımı değildir.şehrin ta kendisidir...

Turgay
Turgay @Turgay - 5 yıl Önce

Sadece bir spor takımı değil.Elazığ her anlamda dibe vurmuş.eğitim,kültür,sanat,turizm,spor,yaşam kalitesi olarak gün geçtikçe geriliyor.işsizlik tavan yapmış.insan kalitesi düşmüş,sürekli göç alıp veriyor.eğitimli ve kültürlü insanlar şehri terk ediyor..insanı zorla memleketinden soğutuyorlar.halk da buna oylarıyla destek oluyor.

Git artık
Git artık @Turgay - 5 yıl Önce

Bir spor takımı için doğduğun toprakları terketmeyi düşünüyorsan .... git tez zamanda.

MEHMET KÜNKÜL
MEHMET KÜNKÜL - 5 yıl Önce

SEBEP OLANA KALMAYA MİLLETİN Bİ ELAZIĞSPORU VARDI.ONUDA HEÇ EDİN RAHAT EDESİZ.

Beton sıralar
Beton sıralar @MEHMET KÜNKÜL - 5 yıl Önce

Künkül maç izlerken kıçını sürdüğün beton oturaklarda yıkıldı artık )))

alp
alp - 5 yıl Önce

şu Elazığ akp teşkilatı ve milletvekilleri el birliği ile bizleri Elazığ lı olmaktan utanır hale getirdiler. artık bu yavşaklık ve şakşakçılığı bırakın kardeşim. koşmayın bunların makam mevkileri arkasından. sadece kendi gemilerini yürütme amacı güden şu mevcut iktidar yamyamlarına pirim vermeyin. bir memleketin kalitesi bu kadar mı düşer ya hu

boksör
boksör - 5 yıl Önce

vekillerimiz gereken yardımı yaparlar çünkü çok seviyorlar elazığsporu

Murat
Murat - 5 yıl Önce

"Ölene kadar Sunderland: Tanıdık bir çöküş hikayesi" başlıklı şu yazıyı okumanızı tavsiye ederim: https://skor.sozcu.com.tr/2019/01/14/olene-kadar-sunderland-tanidik-bir-cokus-hikayesi-870741/

BABACAN
BABACAN - 5 yıl Önce

Başkan bulunsaydı zaten kayyum orada olmazdı yapılması gereken açıklama şudur : El birliği ile bu takımın çökmesini bekleyenler muratlarına erdiler yalnız çöken tarumar olan sadece takım değil aynı zamanda bu Şehirdir


SIRADAKİ HABER

banner137