Dost Sivasspor’dan Elazığspor’a Destek…

Altay maçı için stadyum arayışlarına giren Elazığspor kulübü, Yeni Malatyaspor cephesinden red cevabı alınca rotayı Sivas’a çevirdi. Sivasspor Kulübü tarafından sıcak karşılanan teklif salı günü resmiyet kazanacak ve Altay maçı büyük ihtimalle Sivas 4 Eylül Stadyumunda oynanacak.

Dost Sivasspor’dan Elazığspor’a Destek…

Atatürk stadyumunun yıkılma aşamasına gelmesinin ardından iç saha maçlarını oynayacak stadyum arayışlarına giren Elazığspor kulübü, Yeni Malatya stadyumu için yaptığı başvurunun reddedilmesinin ardından başka şehirlerle temasa geçti.

Kulüp genel müdürü Murat Ertürk vasıtasıyla Sivasspor kulübüne yapılan başvurunun sıcak karşılanmasının ardından teknik direktör Orhan Kaynak’ın da daha önce Sivasspor’da antrenör olarak görev yapması ve ikili ilişkilerinin iyi olması neticesinde Sivasspor kulübünün stadyum ve tesislerini Elazığspor kulübünün hizmetine açacağı öğrenildi.

Resmi yazışmaların başladığı ve resmi yazının Salı günü Elazığspor kulübüne geleceği tahmin edilirken, Tetiş Yapı Elazığspor-Altay karşılaşmasının büyük bir ihtimalle Sivas 4 Eylül stadyumunda oynanacağı ifade ediliyor.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Ne olacak halimiz
Ne olacak halimiz - 5 yıl Önce

Takım vardı stad yoktu.şimdi yeni stad yapılıyor,şimdi de takım yok.bari yeni stadda konserler olaydı iyiydi

SIRADAKİ HABER

banner137