Dsispor’da geçtiğimiz günlerde göreve seçilen yeni yönetim kurulu, ilimiz spor basını ile düzenlenen tanışma toplantısında, kulübün hedeflerini kamuoyuna açıklandı.

Geçtiğimiz günlerde yapılan kongre sonucunda göreve gelen Dsispor’da yönetim kurulu, ilimiz spor basını ile tanışma toplantısında bir araya geldi.

Dün akşam DSİ Bölge Müdürlüğü Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirilen ve Bölge Müdürü Hacı Akgül’ün de yer aldığı toplantıya yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra basın mensupları katıldı.

SARIGÜL: ELİMİZİ TAŞIN ALTINA KOYDUK VE GÖREVE BAŞLADIK

Düzenlenen basın toplantısında değerlendirmelerde bulunan Kulüp 2. Başkanı Muhammed Sarıgül, “Yeni yönetim olarak elimizi taşın altına koyduk ve göreve başladık. Sezonun ilk yarısında genç takımımızla yola çıkarak ilk yarıyı 9 puanla sondan 4’üncü sırada bitirdik. Devre arasında transfer komitemiz çok titiz bir çalışma yürüttük. Genç ve yetenekli oyunculara yöneldik. Toplamda 15 transfer yaptık. Bakın yeni üyelerimizin tamamı gelecek vaat eden oyuncular. Sadece takıma abilik yapacak bir transferimiz oldu.  Biz bu transferleri sezonun ikinci yarısında ligde kalmak için değil,  gelecek sezonun alt yapısını oluşturmak için yaptık. İlerleyen haftalarda herkes gerçek DSİ Spor’u izleyecek, ilerleyen haftalarda dedim çünkü malum biliyorsunuz büyük bir deprem felaketi ile karşı karşıya kaldık, verilen aralarda idman yapamadık ve birde takımımızın yeni takım olması nedeniyle uyum sürecini atlattık” dedi.

SARIGÜL: TAKIMIZA BİR MİNİBÜS KAZANDIRMIŞ OLDUK

Göreve başladıktan sonra yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler veren Sarıgül, ilk olarak malzeme eksikliğini giderdiklerini ve daha sonra ise Bölge Müdürü Hacı Akgül’ün desteği ile takım için bir araç aldıklarını kaydederek, “DSİ Spor yönetimi göreve başladıktan sonra neler yaptı? Sezon başında takımı devir aldığımızda ciddi bir malzeme eksikliği olduğunu gördük ve göre başlar başlamaz yaptığımız ilk şey malzeme eksikliklerini tamamlamak oldu. Biz göreve geldiğimizde takıma ait bir aracımız yoktu. Yönetim kurulu olarak girişim yaptık, bölge müdürümüzün desteği ile takımıza bir minibüs kazandırmış olduk” ifadelerini kullandı.

2.Başkan Muhammed Sarıgül, daha sonra ise yönetim kurulu üyelerini kamuoyuna tanıtarak, toplantıyı sonlandırdı.