Elazığspor’da yaşanan transfer yasağı sıkıntısının aksine, 3. Lig temsilcimiz Elaziz Belediyespor’da transferler tüm hızıyla devam ediyor.

Kırmızı-Lacivertli ekip, TFF 3. Lig 2. Grup’ta ara dönemdeki 4. Transferini Ankara Demirspor’dan stoper Burak Keskin’i kadrosuna katarak gerçekleştirdi.

1987 Trabzon doğumlu olan Burak, Araklıspor’da başlayan profesyonellik kariyerinde sırasıyla Sarıyer, Arsinspor, Giresunspor, Göztepe, Adana Demirspor, Hatayspor, Körfez Futbol Kulübü, Fethiyespor, Yeni Orduspor ve Ankara Demirspor formalarını giydi. TFF 1. Lig, 2. Lig ve 3. Lig de dahil olmak üzere kariyerinde 357 resmi maç bulunan tecrübeli oyuncuyla sezon sonuna kadar mukavele imzalandı.

Öte yandan Elaziz Belediyespor kulüp başkanı Ahmet Toprak da 2. Yarı hazırlıklarını Antalya’da sürdüren takımını ziyaret ederek, 2. Yarı maçları öncesinde başarılar diledi.

Elaziz Belediyespor, TFF 3. Lig 2. Grubun ikinci yarısına, Kemerspor 2003 ile deplasmanda oynayacağı maçla başlayacak.

20 Ocak Pazar günü saat 13.30’da başlayacak olan ve Kocaeli Bölgesi C Klasman Hakemi Ömer Tolga Güldibi’nin düdük çalacağı müsabaka; Antalya Dr. Fehmi Öncel Stadyumunda oynanacak.