E.Belediyespor’da Armağan Turhan İsmi Gündemde

Elazığ Belediyespor’da dışarıdan bir hocanın olmaması halinde ise yeniden Alaattin Tutaş’la devam etme ihtimali üzerinde de durululuyor.

E.Belediyespor’da Armağan Turhan İsmi Gündemde

Ümit Dohman’la yollarını ayıran Elazığ Belediyespor’da yeni teknik Direktör arayışları başlarken, Elazığspor’un da daha önce gündeminde olan Armağan Turhan isminin ağırlık kazandığı, dışarıdan bir hocanın olmaması halinde ise yeniden Alaattin Tutaş’la devam etme ihtimali üzerinde de durulduğu ifade ediliyor.

YENİ TEKNİK ADAM KİMOLACAK?

Elazığ Belediyespor’da Ümit Dohman ile yolların ayrılmasının ardından yeni teknik direktörün kim olacağı sorusunun cevabı merakla bekleniyor. Salı günü ilimizde toplanarak Fatsa Belediyespor maçı hazırlıklarına start verecek olan Elazığ Belediyespor’da haftanın ilk antrenmanı öncesi Yönetim Kurulu’nun radikal kararlar alacağı öğrenildi.

Alınan bilgilere göre alınan başarısız sonuçların ardından her ne kadar fatura teknik heyete kesilse de yönetim kurulu, asıl sıkıntının oyuncu grubundan kaynaklandığını düşünüyor.

Bu doğrultuda takım içerisinde huzursuzluk oluşturan bazı tecrübeli isimlerin kadro dışı bırakılıp takımla ilişiğinin kesilmesi beklenirken, bu konudaki son kararı Başkan Ahmet Toprak’ın vereceği bildirildi. Takıma neşter vurmaya hazırlanan Başkan Toprak’ın daha sonra ise teknik direktör belirsizliğini ortadan kaldıracağı öğrenildi.

ARMAĞAN TURHAN İSMİ ÜZERİNDE DURULUYOR

Edinilen bilgilere göre, gündemdeki isimleri değerlendirmeye alan ve yeni bir hata daha yapmak istemeyen Başkan Ahmet Toprak’’ın, daha önce Elazığspor’un da gündeminde olan ve “alt liglerin Yılmaz Vural’ı” olarak tanınan Armağan Turhan ismi üzerinde yoğunlaştığı, dışarıdan bir hoca olmadığı takdirde yola Sportif Direktör Alaattin Tutaş ile devam etme ihtimalinin de bulunduğu ifade ediliyor.

Güncelleme Tarihi: 18 Kasım 2019, 21:15

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137