İlimizi Kadınlar Basketbol Bölgesel Ligde temsil edecek olan Elazığ Basketbol Spor Kulübü, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ali Şiş'i makamında ziyaret etti.

Elazığ Basketbol Spor Kulübü Başkanı Halit Ziya Ağcabay, yöneticiler Veysi Hanege, Engin Yağlı, Ahmet Koçdemir, Genel Sekreter Ali Şiş'e isminin yazılı olduğu kulübün formasını takdim etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Özel idaresi Genel Sekreteri Ali Şiş, ilimizde profesyonel anlamda Kadınlar süper liginde mücadele eden bir kulübün olduğunu söylerken, aynı zamanda alt ligden de ilimizde bir kulübün kurulmasının önemli olduğunu belirtti.

Özellikle alt yapı anlamında da Elazığ Basketbol Spor Kulübünün ilimize önemli katkılar sunacağını ifade eden, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ali Şiş alt yapıdan yetişecek basketbolcularla ilimizin Basketbol sporunda önemli bir yere geleceğini ve ekonomik anlamdada kulübün ilimize katkılar sunacağını vurguladı.

Elazığ Basketbol Spor Kulübü yöneticisi Veysi Hanege ise yaptığı konuşmada, misafirperverliğinden dolayı Genel Sekreter Ali Şiş'e teşekkür ederken, ilimizi de iki önemli bayan basketbol takımının olmasının ilimize katacağı değerin kısa sürede daha iyi anlaşılacağını ve birlikte ilimizi en iyi şekilde temsil edeceklerini söyledi.