Amansız hastalığı yenmek için tedavisine devam eden efsane futbolcu ve teknik adam Mustafa Kervan’ı Kanal Fırat ve Kanal E muhabirleri evinde ziyaret etti.

Elazığspor’un şampiyon olduğu 1974-1975 sezonunda teknik direktör Naci Erdem’in yardımcısı olan ve başarıyla terlettiği futbolculuk hayatının ardından futbola teknik adam olarak devam eden Mustafa Kervan, birçok futbolcunun Elazığspor’da ve çeşitli takımlarda oynamasına vesile olmuştu. Kervan hoca; şimdilerde ise yakalandığı amansız hastalığı yenmek için mücadele veriyor.

Kanal Fırat ve Kanal E muhabirleri, Elazığlı teknik direktörleri Mustafa Aksu, Şeref Tutaş ve Alaattin Tutaş’la birlikte evinde ziyaret edilen Mustafa Kervan; gerek hastalığı, gerekse de Elazığspor’la ilgili düşüncelerini paylaştı. Konuşmasına ziyaret için teşekkür ederek başlayan Aksu, “ Kemoterapi tedavilerim sonuç veriyor, durumum iyiye gidiyor. Doktorlarımın dediklerinin dışına çıkmıyorum” diyerek Elazığspor’un durumu hakkında, “Maçlara gelemiyorum Queenbet ama televizyondan seyrederken çok üzülüyorum. Alacağımız maçları bakıyorsun hatalardan dolayı kaybediyoruz. Mesela Serdar yıllar boyunca süper ligde top oynamış. Benim bildiğim bir kaleci cepheden gol yemez. Ümraniye maçında da Giresun maçında da cepheden gol yedik. Serdar gibi bir adamın o golleri yemesi benim tuhafıma gidiyor. Yıllarca Elazığspor’ da yardımcı antrenörlük yaptığım zamanda kaleciler benden sorumluydu. Bir kaleci cepheden gol yemez. İnşallah Göztepe yi yeneriz de bir çıkış yakalarız. Bu maçta taraftara büyük ihtiyaç var. Bizim taraftarımız takımını yalnız bırakmaz. Hele ki böyle kritik anlarda gelir takımına sahip çıkar. Eskiden beri biz hep böyle gördük. Temennimiz bu zamanda artık ligde kalsın ve tekrardan aynı hataları yapmaktan kaçınsınlar” dedi.