Elazığ Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu 33 Yaşında

İlimiz Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu, kuruluşunun 33. yıldönümünü kutluyor. ASKF Başkanı Mustafa Gür; yıldönümü dolayısıyla yazılı bir kutlama mesajı yayınladı.

Elazığ Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu 33 Yaşında

Haziran Ayında Olağan Genel Kurulunu yapacak olan Elazığ Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu, ASKF, 33. kuruluş yıl dönümünü kutluyor…

20 Şubat 1986 yılında kurulan ve kurucu genel başkan Erden Urhan’la birlikte sırasıyla Hamza SORGUCU, Zakir ÖZBEY, Mehmet TAN, Şahin Şerifoğulları ve şuan görevde olan Mustafa Gür’ün başkanlık yaptığı Elazığ ASKF, 33. Yılını geride bıraktı.

“İLİMİZ VE ÜLKEMİZ SPORUNUN GELİŞİMİ ADINA ÖNEMLİ BİR MİSYON GÖREVİ ÜSTLENMİŞTİR”

Elazığ ASKF’nin spora, sporcuya ve amatör kulüplere olan katkı ve desteğini her geçen gün arttırdığını söyleyen ASKF Başkanı Mustafa Gür yayınladığı kutlama mesajında; “20 Şubat 1986 yılında kurulmuş olan Elazığ Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’muz 33. Yılını kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. İlimiz Amatör Sporunun gelişmesinde en önemli değerlerden olan Elazığ Amatör Spor Kulüpleri Federasyonumuz kurulduğu günden bugüne kadar bir çok hizmet ve aktiviteye imza atarak, ilimiz ve ülkemiz sporunun gelişimi adına önemli bir misyon görevi üstlenmiştir.

“KURUMSAL BİR YAPI HALİNE GELMİŞTİR”

Geçmişten bugüne kadar çeşitli spor branşlarında hizmet vermenin mutluluk ve gururunu yaşayan Federasyonumuz toplamda 18 spor branşında faaliyetlerini sürdürmekte olup, her geçen gün bu sayı önemli oranda artış göstermektedir. 2018 yılında da muhteşem bir şaheser olan Elazığ Amatör Spor Evinin hizmete açılmasıyla birlikte Federasyonumuz misyon ve vizyonunu daha geniş ve daha anlamlı bir şekilde geliştirerek Kurumsal bir yapı haline gelmiştir. Federasyonumuzun Kurucu Üyeleri olan; Erden URHAN, Muhittin KAYA, Abdulselam EMİROĞLU, Halis AKDEMİR, Salih ORHAN, Bülent ÖZTÜRK, Ömer CANBAY, Behçet İRTEGÜL, İzzet KİNTER, Kazım DEMİRÖREN, Fuat KUTSAL, Hutbettin ÇELİK, Mustafa DEMİRTAŞ, Gıyaseddin ÖZSOY, Mustafa AY ve Mustafa KÜÇÜKTAĞ’a şükranlarımızı sunuyor, Ahirete göç etmişlere Yüce Rabbimden Rahmet, hayatta olanlara mutluluklarla dolu huzurlu günler diliyoruz. Ayrıca Federasyonumuzun kurulduğu günden bugüne kadar görev yapan değerli Başkanlarımız, Erdem URHAN, Hamza SORGUCU, Zakir ÖZBEY, Mehmet TAN ve Şahin ŞERİFOĞULLARI’na teşekkürlerimizi arz ediyoruz.” İfadelerine yer verdi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137